بابا چی شد؟ چرا به همتون بر میخوره؟ بابا من غلط کردم! من کوچیک همه شمام. من فقط چیزایی که دیدم گفتم. یکی که رتبه کنکورش خوب شده بود اما تا حالا دو خط کد نزده بود. یا کسی که شاگرد اول پیام نور بود اومده بود شریف به گفته خود استادا نه من، نمیکشید. حالا من نگفتم همه رتبه بالاها یا معدل بالاها اینطورین! ولی قوانین سهمیه رو خیلی قبول ندارم. کنکور آیتی هم به نظرم آسونه. در ضمن چیزی که مطمئنم اینه که من خودم نباید برم شریف! چون من آدم تنبلی هستم اصلا به درد شریف نمیخورم حوصله درس خوندن ندارم. شریف جای آدمای کوشا و زرنگی مثل شماهاست. من دارم جوش شمارو میزنم و الا من که میخواستم علم و صنعت قبول شم حالا خواجه نصیر قبول میشم! راستش زیادم واسم مهم نیست مثل شماها ۶-۷ ماه درس نخوندم یه ماه و نیم خوندم از سرم هم زیاده. بازم میگم منظورم به شما باهوشا و درس خونا نبود! منظورم به کسایی بود که سطح علمیشون خیلی پایینه مثل من
ولی به دانشگاههای خوب نه فقط شریف میرسن مثلا همون دانشگاه اصفهان که دوستمون گفتن از سطح علمی قبول شده هاش ناراضیه. بازم از همه عذرخواهی میکنم! مثل اینکه خیلی بد گفتم همه فکر کردن منظور من اینه که من باید میرفتم شریف نه بابا بخدا اصلا اینطوری نیست. من فقط به نظام سنجش کشور یکم انتقاد دارم همین! اونم اصلا به من هیچ ربطی نداره بیخود نظر دادم شرمنده