زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۵۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام
من از پارس آنلاین گرفتم
حدود دو سالی هست... تا همین چند ماه پیش خیلی خوب بود:
روزا سرعت تا حد ۴۰۰ کیلو بایت (دقت کنین که گفتم بایت، نه بیت) بر ثانیه و شبا هم که رایگان هست حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشت و واقعا از این سرعت دانلود خیلی لذت می بردم و هر شب (که رایگان بود) حدود ۲ گیگابایت تا ۳ گیگابایت دانلود می کردم
ولی الان چند ماهی هست که شبا سرعتش میرسه (نهایتا) به ۱۰ کیلوبایت بر ثانیه! طول روز هم نهایتا ۳۰ تا ۴۰ کیلوبایت بر ثانیه ... البته حداکثر!!!
در واقع سرعت حدودا یک بیستم شده!!!
کلا کیفیت پارس آنلاین تو شش ماهه اخیر به شکل وحشتناکی افت کرده.
بابا این ADSL شون خرابه مثلا ۲۵۶ هم هست.
داشتم دانلود می کردم، نزدیک ۶۰ درصدش دانلود شده بود، ۲۰ دقیقه طول کشیده بود همون ۶۰ درصد. اومدم مانشت سر زدم دانلودم پرید. با دانلود منیجر یا بدون اون بعضی وقتا همینجوری می شه. دیگه حوصله ندارم دوبارررررره
If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them Henry David Thoreau
من از شاتل ۵۱۲ گرفتم تو روز راحت ۲۰۰ به بالا دانلود می کنه.
تو شب هم همین سرعت را داره تقریبا تو بازه محدودیت رایگانش.
منتهی یک قانون خیلی مسخره داره شاتل!! اگر تو بازه زمانی ساعات رایگان زیاد دانلود کنی میفرستنت تو بلک لیست!! اون وقت که ساعت ۱ که میشه گوگل هم بالا نمیاد!!!!!
این قانونش اگر نبود من از شاتل خیلی راضی بودم!
صبا نت ۱۲۸ عالی عالی ۲ سالی میشه دارمش .اصلا قطعی تا حالا نداشته مگه از خود مخابرات سراسری قطع بشه
آیا می دانید تاثیر جمله «این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد» به مراتب بیشتراز جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد!!!!!!!!!!!!!ا