نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - mass2009 - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ق.ظ
سلام، من خودم، پارس آنلاین ۱۲۸ دارم، تو طول روز اصلا مشکلی نداره و نهایت ۸۰k دانلود میکنه ،ولی شباش واقعا افتضاحه ،بعضی شبا فقط ۶k، دیگران که از جاهای دیگر گرفتن و نظری دارن خواهشا بیان کنند.. |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - nina - 02 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ
صبا نت ۱۲۸ خوبه |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - موج - ۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ
شاتل قیمتش از صبا نت بهتره زیاد هم ترافیک جایزه میده توی شبم آنچنان افتی نداره من ۱۲۸ دارم بدون دانلود منیجر بین ۵۰-۸۰توی روز و ۱۵-۲۵ تو شب با دانلود منیجر بین ۸۰-۲۰۰ توی روز و ۱۵ تا ۸۰ توی شب البته این وضعش توی مشهده نمیدونم سایر شهرها چطوره |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - mosaferkuchulu - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: شاتل قیمتش از صبا نت بهتره زیاد هم ترافیک جایزه میده توی شبم آنچنان افتی نداره منم شنیدم شاتل خوبه!قیمتش هم خوبه! |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - blackhalo1989 - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: شاتل قیمتش از صبا نت بهتره زیاد هم ترافیک جایزه میده توی شبم آنچنان افتی ندارهشبی چقدر dl میکنید؟ |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - M.M - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
تو تهران تو منطقه ما شاتل پر شده بعد شاتل چیو پیشنهاد میدین؟ |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - mass2009 - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ)nina نوشته شده توسط: صبا نت ۱۲۸ خوبه سلام، میگن صبا نت شبا، برای دانلود شبانش، هر ۱ ساعت یه بار دیسکانکت میشه، درسته به همهی دوستان سفارش میدم، از پارس آنلاین نگیرن، پولتون مثل من ریختین دور... (۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ)M.M نوشته شده توسط: تو تهران تو منطقه ما شاتل پر شده بعد شاتل چیو پیشنهاد میدین؟ فقط پارس آنلاین نگیریا افتضاح، سرعت پایین نسبت به همهی آی اس پیا، فقط چرب زبونی اولش آدمو جذب میکنه.. |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - آرمین - ۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ
سرویس ما مخابرات کرج - ۱۲۸ به صورت نامحدود هست. سرعت دانلود هم حدود ۱۸ هست. روز و شبش هم تفاوت خاصی وجود نداره. در طول هر ماه، شاید یکی دو بار هم یه کوچولو قطع بشه اما کلا مشکل خاصی وجود نداره و راضی ام. چند تا از دوستام هم همین کرج شاتل دارن و فوق العاده راضی ان. هم سرعتش، هم هدیه هاش! |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - موج - ۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: شاتل قیمتش از صبا نت بهتره زیاد هم ترافیک جایزه میده توی شبم آنچنان افتی ندارهشبی چقدر dl میکنید؟ اگه منظورت دانلود هست باید سایر دوستان جواب بدن من برای مصارف ضروری فقط دانلود میکنم و معمولا ترافیکم زیاد میاد آخرش و نیازی به دانلود در ساعات آزاد شبانه ندارم ولی اون وقتایی که بیدار بودم و دانلود کردم سرعتش همونی هست که گفتم |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - ali-reza - 19 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ
نقل قول: سرویس ما مخابرات کرج - ۱۲۸ به صورت نامحدود هست.آقا شما احیاناً مدیر عامل یا حداقل یکی از کارمندای مخابرات نیستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پارتیت تو مخابرات کیه!!!!!!!!!! این حرفا هم خیلی خنده داره هم خیلی ادمو میسوزونه !!!!!!!!!! من خیر سرم اینترنت ۲۵۶ مخابرات را دارم ولی سرعتم همیشه زیر ۱۵ می باشد (۲۵۶ باید حداقل ۲۹ یا ۳۰ تا سرعت داشته باشه) کلاًن اکثر مخابرات های کرج اینترنتشان توسط یک شرکت واسط که اونم از تهران پشتیبانی می شود گرفته می شود و مناطق مختلف نباید باهم فرقی کنه از اکثر کسانی که از اینترنت مخابرات استفاده می کنند شنیدهام که سرعتشان گاهی وقتا از دیال اپ هم پایینتر می یاد توضیحات بیشتر میخوای یه سری اینجا بزن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - Xilinx - 20 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ
من پارس آنلاین دارم. روزا با ۲۲۰k بعضی وقتها هم ۲۴۰k دانلود میکنم.رکوردش تا ۴۰۰k بوده از صبح که به ظهر نزدیک میشیم یخورده سرعت کم میشه مثلا ۱۰۰ میشه.ولی بعد از ظهرا دوباره خوب میشه.مثلا بین ۴ تا ۸ به اوج میرسه.اوایل که گرفته بودم سرعتش خوب نبود الان خوبه.ساعت ۱ شب هم بدجور افت میکنه ولی ساعت ۳شب دوباره خوب میشه.من شب هم با سرعت بالای ۱۰۰ دانلود کردم.مثلا وقتی میخواید از لینک های غیر مستقیم دانلود کنید از سایت هایی مثل Imul یا رپیدباز استفاده کنید سرعت همون ۲۰۰ میشه ;-) توی عیدها هم یا مناسبت های شاد هم هدیه میده |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - mahi_24 - 20 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ
من از شاتل استفاده میکنم(اهواز).طرح ECO 3 .و ۶ g ترافیک برای ۳ ماه سرعت دانلودش ۲۰۰ به بالاست ولی ۱ شب به بعد که رایگان میشه تقریبا میزنه ۰ byte!!!!!البته واسه من فرقی نمیکنه چون هم خوابم اونموقع و هم ترافیک زیاد میارم.جایزه هاشم ۲ گیگ هست.درکل راضیم |
نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - maryami - 20 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ
ADSL منم ۱۲۸ نامحدود مخابراته. بد نیست اما هروقت دلشون بخواد قطع می شه این بیچاره پیام میده:" DNS server isn't responding " البته کوتاه مدته اما اگه آدم کار داشته باشه قطع شدنش رو اعصابه دیگه. سرعتشم صبح تا ظهر بد نیست یعنی نهایتش ۱۲ - ۱۳ اما شبا تعریفی نداره بعضی وقتا به ۳ - ۴ هم می رسه. البته download manager نصب نکردم سرعت دانلودم اینه. حالا ارتقاش دادیم به ۲۵۶ قراره ۲ روز قطع بشه بعد از اول ماه بشه ۲۵۶ |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - yarandish - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ
سلام دوستان من در شرکت شاتل بخش پشتیبانی کار می کنم در زمینه DSL و سرعتا و .... اطلاعات به نسبت خوبی دارم، دوست دارم توضیح کاملی بدم اما چون فعلا سخت درگیر کنکورم میزارم برای بعد کنکور ،هر سوالی بود بپرسید بعد کنکور تک تکشون جواب میدم . شاتل سرویس و خدماتش در هر شهر فرق میکنه مثلا افتضاحترین خدماتش در کرمان بوده (که اونم به دلیل مشکلات سریساخت های مخابراتی کرمان بوده )که الان یک ماهی است (با رفع شدن مشکل مخابراتی )خطوط ۵۱۲ کرمان رو تا ۲ مگ آپ کرده و تقریبا مشکلی ندارن در مورد شهرای دیگه هم اطلاعات دارم فقط مجالش نیس باشه برای بعد کنکور ... |
RE: نظرات در مورد ارائه دهندگان ADSL - Potential - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: ADSL منم ۱۲۸ نامحدود مخابراته. بد نیست اما هروقت دلشون بخواد قطع می شه این بیچاره پیام میده:" DNS server isn't responding " البته کوتاه مدته اما اگه آدم کار داشته باشه قطع شدنش رو اعصابه دیگه. سرعتشم صبح تا ظهر بد نیست یعنی نهایتش ۱۲ - ۱۳ اما شبا تعریفی نداره بعضی وقتا به ۳ - ۴ هم می رسه. البته download manager نصب نکردم سرعت دانلودم اینه. سلام من ۱/۲ ماه پیش زنگ زدم مخابرات که ۲۵۶ بگیرم، گفتن ما فقط ۱۲۸ میدیم !!! این ۲۵۶ ماهی هزینه ش چقدر میشه؟ |