(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. دوست عزیز مطمئن باش اگه مدیرکل سایت حضور داشت محدوده آی پی شما رو برای ثبت نام میبست. چه معنی داره که هر بار ۴ تا ارسال میفرستید به چند نفر توهین میکنید و بعد از بن شدن یه اکانت جدید میسازید!
هر مدیری محدوده دسترسی داره. ایشون کجا یه ارسال حذف کردن؟ کجا ویرایش کردن؟ کجا به یک نفر توهین کردن؟ از شما که انتظار ندارم ولی از بقیه دوستان انتظار دارم خودشون جای یکی از مدیرا قرار بدن. دسترسی به محروم کردن داریم ولی نباید بی دلیل ازش استفاده کنیم. چند وقت یکبار یه درگیری پیش میاد که اگه کاری نکنیم توهین ها ادامه پیدا میکنه. اگه وارد بشیم ممکنه یه گروه اصلاً کوتاه نیان. مجبور بشیم محرومشون کنیم یه اکانت جدید میسازن و باز هم کارشون رو ادامه میدن.
اینکه هرکی بیاد هرچی بگه و پشت سر هم اکانت بسازه و شکایت کنه تعریف موندن مانشت تو اوجه!
سلام مدیر محترم و گرامی
شما میگید مطمئن باش ولی من به حرف شما مطمئن نیستم. چون تو دنیای امروز با بستن و جلوی پاسخ دادن افراد را گرفتن کار معقولی بحساب نمیاد. بستن آی پی مانع از زدن حرف حساب نیست. از شما انتظار چنین برخوردی را نداشتم.
با اینحال ممنون میشم شما یکی از توهین های من را بخودم نشان بدید تا بابتش عذرخواهی کنم. با بستن و گرفتن و اینا که نمیشه حرفی را به کرسی نشاند.
من نیازی به مانشت ندارم ولی شما و اون مدیری که گفتم مدام تحریک میکنید تا من یه اکانت بسازم و بیام جواب بدهم . شاید برخورد منطقی کردن نه شما و نه من را به زحمت نمی انداخت.
در مورد مانشت هم شما میدانید و هم من ، که وضعیتش داغونه. من یکبار دیگه هم این حرف را زدم ولی ادمین هم من را بن کردند.
مانشت باید بر پشتیبانی کاربران بنا گذاشته شود ولی شما و من و خیلی دیگه میدانند که اگه بازه و به کارش ادامه میده فقط بخاطر قرار دادی است که با مدرسان شریف داره و پولی است که دریافت کرده. ادمین هم منتظرند تا مدت قرارداد و تبلیغ تمام بشه و بعد اگه پول دیگه ای از اینجا بدست نیاد می بندنش.
بنابراین خواهش میکنم اگه جواب من را میدین اجازه بدین من هم منطقی و معقول جواب بدهم. بستن دهن یه نفر و متهمش کردن به توهین کردن و ..... کار خوبی در یک محیط مجازی که ادعای علمی بودن داره نیست.
مطمئن باشید من بکسی توهین نکرده ام ولی نمیشه جواب بعضی مدعیان را نداد.
من از مانشت با توجه به وضعیتی که داره انتظاری ندارم . چون کسی حتی حاضر نیست مدیر بشه اینجا.ولی از شما انتظار دارم که صنفی برخورد نکنید. اگه گفته میشه یکی از مدیران مناسب مدیریت در مانشت نیست شما دقیق ببینید ایشان چیکار میکنند وبعد قضاوت کنید . اینجور برخوردها در مانشت ، من را گاهی یاد این راننده های سر خط می اندازه که اگه یه راننده با مسافری جر و بحث کنه بقیه راننده ها که حتی نمیدونن موضوع چیه میریزن سر مسافر و بعید نیست که یه کتکی هم بهش بزنند. آقای جویباری بهتره حتی اگه مانشت هم بسته میشه ، ما از اصل دور نشیم و به هر حربه ای متوسل نشیم.
از شما انتظار خیلی بیشتری هست.
یا علی