(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: بچه ها من مطقی فصل ۶ ام یه کوچولو هم نظریه و نرم خوندم....
ولی واسه منطقی انگار مخم به سختی میکشه ابن فصله ۶ و ۷ واقعا سخته کسی راه حلی نداره؟؟؟شکلاشو باید کامل حفظ کنم ؟بار شدن موازی اینارو؟؟؟
بین پایگاه داده و طراحی الگوریتم کدوم راحتتره اول اونو شروع کنم؟؟؟
Sent from my GT-I9200 using Tapatalk
بنظرم پایگاه داده راحتتره بعدش الگوریتم این به خودت بستگی داره دیگه ولی خوب مطالب الگوریتم کمی حفظیه موفق باشی
خوب خوندیا
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای گل و عزیزم ....
بچه ها به نظرتون واسه کسی که تا االان شروع نکرده به خوندن چی کار کنه و چی رو اول بخونه ..
من فعلا این ها مد نظرم هست چون ضریب خوبی داره ... می خوام رشته هوش هم امتحان بدم:
سیستم عامل - هوش مصنوعی - پایگاه داده و اگه شد زبان و ساختمان داده ...
بنظرمن که هوش اول بخون چون دوست داری و مطالبش شیرین و مبحثش زیاده بعد شما که میخای هوش قبول شی بعدش پایگاه بعد نظریه بعدم زبان صددر صد قبولی
واینکه تایمم درنظر داشته باش ازهمین امشب که تو انجمن زدی دوماه و ۲۸ روزه دیگه فرصت داری هوش توی ی ماه بخون کامل و عالی و پایگاه و نظریم تو ی ماه و ۱۸ روز تموم کن اما همینارو خوب بخون ۹ روزه دیگرو تست کنکور ازاد بزن.
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان ،این روزای نزدیک عید اصلا حس درس خوندن نیست،شما هم اینطوری هستید ؟
آدم هزار تا کار داره
Sent from my ME172V using Tapatalk
فاز منفی نده بزار بخونند کی کارداره دشمن.