(۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: بچه هایی که واسه ازاد میخونین لطفا بیاین اینجا تبادل نظر کنیم
من که تازه وسطای مدار منطقی ام تموم کنم نظریه و مهندسی نرم میخوم بعد سیستم عامل و پایگاه داده بعد اونا طراحی الگوریتم ساختمان دگه وقت کنم از ریاضی ها محاسبات عددی رو میخونم که حجمش کمتره خوبه اینجا با هم حرف بزنیم که کدوم درسا تو این مدت کم ارزش خوندن داره بیشتر
-->1. کسایی که تجربه دارین میشه بگین از گسسته معمولا کدوم مباحث حتما ازش سوال میاد؟
-->2. زبان میگن امسال فقط تخصصیه درسته؟ من که رفتم یه کتاب زبان تخصصی پارسه سفارش دادم اونو بخونم
-->3.با این اوصاف به نظرتون امیدی به علوم تحقیقات تهران یا تبریز هست؟؟؟
روزی چند ساعت خوندن خوبه؟
-->4.راستی اون اخرا واسه اینکه فقط تست کار کنم چقد وقت بذارم؟یه هفته ۲ هفته؟
۳ > ; ( ;-(
جواب سوال ۱
نمی دونم،چون گسسته نخوندم ولی اگه کتاب گسسته کنکوری دارین،میتونین نگاه کنین خودتون متوجه بشین
سوال ۲
زبان واسه آزاد فقط تخصصی میاد،الان زبان تخصصی پارسال رو نگاه کردم از ۲۰ سوال ،۱۵ سوال مربوط به سه تا متن بوده و ۲تا سوال هم جای خالی (لغت) و ۳ تا گرامر بوده !البته لغت ها هم تخصصی کامپیوتر بودن کتاب پارسه که گرفتین خوبه،هر شب یک یا دو متن ازش بزنین
سوال ۳
من درست متوجه نشدم که دقیقا چه درس هایی رو کامل خوندین؟
تعداد ساعات درس خوندنم که واسه هر کس فرق میکنه من خودم از وسطای آبان شروع کردم،تا الان هر روز سه ساعت مفید خوندم..
در کل اگه پایه درسیتون توی درس های ساختمان داده و الگوریتم خیلی ضعیفه فکر کنم نخونین بهتره،البته این فقط نظر منه،من خودم این دو درس به شدت ضعیفم،درسای مشترک نظریه و منطقی خوندم
سوال ۴
فکر کنم دو هفته کافی باشه
Sent from my ME172V using Tapatalk