سلام به همه دوستان
من متوجه ارسالهای دوستان بودم در این مدت و میدیدم که برخی از دوستان نه به نیت ناامید کردن بلکه انشاا... با نیت متوجه کردن سایر دوستان به سمت مسیری که خودشون فکر میکردند درست یا نادرست هست ، نظرات خودشون رو در تاپیکهایی که برخی از دوستان برای شروع ارشد ۹۴ ایجاد کرده بودند ، ثبت میکردند
چند بار خواستم وارد بحث ها بشم اما چون هنوز بحث کنکور ارشد ۹۴ قوت لازم رو نداره و بیشتر دوستان میخوان هم درس هاشون رو پیدا کنند ، یا کلیت موارد رو بسنجن، ترجیح دادم اجازه بدم خودشون این شرایط رو تجربه کنند
البته بهتر بود دوستان در این تاپیکها وارد نشن و بحث جداگانه ای باز کنند و در مورد چرایی ارشد بحث کنند . تا هر کس خواست اون بحث رو دنبال کنه و هر کس نخواست راه خودش رو بره ولی از طرفی چون اون تاپیکها هم به زودی به منظور جهت دهی بحث ها بسته میشد ، کمی تاخیر عمدی در دخول به بحث ایجاد کردم
اصل اینه که ما تا زمانی که ندونیم واقعا می خواهیم چکار کنیم ، فرقی نمیکنه که از چه راهی بریم
یادمه پارسال یکی از کاربران بودند که مدام به دوستان با الفاظ نامناسب و این که تو کنکور قبول نمیشی و ... انرژی منفی میدادند
اما در این شرایط این خود ماییم که باید انتخاب کنیم به حرف کی گوش بدیم و به حرف کی گوش ندیم و به نظرم باید از این بحث هایی که این مدت راه افتاد بهترین استفاده رو به نفع خودمون بکنیم . اگر اراده ما قوی نیست و هدف خودمون رو به درستی نشناخته باشیم این دست بحث ها باعث میشه ، خیلی زود جا بزنیم و از مسیری که فکر میکردیم درست هست خارج بشیم
پس گاهی لازمه این حرفها رو بشنویم و به خودمون تلنگر بزنیم و ببینیم اگر این حرفها در ما اثر کرد پس هنوز اونقدری که باید مسلط در این راه گام نذاشتیم و لازمه تحقیق بیشتری بکنیم و یا هنوز اونقدری که باید مقصد رو نشناختیم
دوستانی که راه ارشد رو انتخاب میکنند بهتره با قاطعیت این راه رو ادامه بدن ، و اگر هر جای راه کسی ازشون پرسید میدونید دارید کجا میرید ، جواب قانع کننده ای داشته باشند
اینکه امسال ارشد با حواشی بوده یا این که اجتماع در چه مسیری داره حرکت میکنه یا سایر موارد نمیتونه دلیل مناسبی برای ناامیدی از ادامه راهی که انتخاب کردید باشه ، بلکه همین ها خودش پیش زمینه ای هست که به خودتون ثابت کنید باید دلایل کافی برای ادامه راه داشته باشید
گاهی افکار مخالف ما رو مصمم تر می کنند برای رسیدن به نتیجه
اما باز هم تکرار میکنم این شمایید که از این بحث ها نتیجه گیری مثبت می کنید یا منفی
با این وجود از عزیزانی که تجربه خوبی از کنکور ندارند خواهش میکنم در تاپیکهایی که بقیه به راه دیگری دارند میرن بحث نکنند
بلکه در بخش تجربیات تاپیک جدا باز کنند و تجربیات خودشون رو بگن. البته الان کمی زود هست ، چون برخی هنوز ناراحت درصد هاشون هستند ، پیشنهاد میکنم کمی این روزها به خودتون استراحت بدید تا فکرتون آزاد بشه و تحت فشار و ناراحتی نخواهید شرایط رو بسنجید و نتیجه گیری کنید . البته این جمله رو کلی گفتم و روی صحبتم با شخص خاصی نیست که خدای نکرده ناراحت بشید
موفق باشید
این روزها از ایجاد گروه های درسی هم خودداری کنید چون خیلی زود هست . البته این مورد رو جداگانه و مفصل تر اطلاع رسانی میکنم