(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: من اون روز هم گفتم ولی تاپیک حذف شد از ترس و تهدیدی که به مانشتی ها داده شد!
دوست عزیز ، اشتباه نکنید
یک اعلان عمومی که راه پیگیری قانونی یک ادعای خطرناک -که میتونه به اعتبار یک سازمان دولتی خدشه وارد کنه- رو نشون میده اسمش تهدید نیست.
من خصوصی هم به دوستان عزیزمون گفتم ، ما نه میخواهیم روی حق سرپوش بگذاریم و نه از ناحق دفاع کنیم
فقط می خواهیم هوشمندانه عمل کنیم و خودمون رو در جریانات بی اساس و هدفمندی که برخی دنبال می کنند نیاندازیم
ما اینجا مرجع تحلیل خبری نیستیم ، بررسی صحت و سقم شواهدی که اون روز داشت منتشر میشد هم از عهده ما خارج بود چرا که در گام اول خودتون دیدید خبرش اینجا توسط چند تن از دوستان به چه عنوان خطرناک و دامن گیری منتشر شد .
اون روز حرف این نبود که چرایی این قضیه سنجیده بشه بلکه فقط یک موج تشویش و نگرانی و ناامیدی اینجا راه می افتاد و بد تر از اون، ما ناخواسته میشدیم بستر پیاده سازی اهداف مختلفی که از انتشار چنین ادعایی دنبال میشد
حرف ما اینه که اعتبار ما خیلی بیشتر از اونه که بخواهیم با اخبار غیر رسمی ذهن مخاطبینمون رو مشوش کنیم با این وجود خبر تحلیلی فعلی که توسط جناب دکتر منتشر شده ، بیشتر هدفش روشن سازی اهداف پشت این ماجرا هست .
با یک حساب سرانگشتی هم میشد متوجه شد شایعاتی که در لحظات اولیه بعد از کنکور منتشر شد چه هدفی رو دنبال میکنه ،
در بین همه اونهایی که بلافاصله بعد کنکور مدعی شدند یعنی یک نفر نبود شب قبلش متوجه این اتفاق شده باشه ؟ چرا باید میموند بلافاصله بعد از کنکور اعلام میکرد ؟ یعنی همه فرداش متوجه شدند ؟ چه کسی شب قبل از کنکور سوالات رو بدون کلید خریداری میکنه ؟
با همه اینها مرجع اصلی رسیدگی این ماجرا رو معرفی کردیم و گفتیم هرکس هم سند قانونی ای داره بره از راه قانونی پیگیری کنه ، و توضیح هم دادیم که چرا فعلا چنین چیزی اینجا مطرح نشه و بی اساس چیزی منع نشد اینجا
با همه اینها هنوز پیگیری این ماجرا از مراجع خبری موثق هستم تا هرچه سریعتر خبر رسمی که دوستان ما رو از نگرانی و ناامیدی خارج کنه اعلام بشه
امروز هم که دکتر توکلی در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان این ادعا رو کذب اعلام کردند و دوست عزیز هم در مانشت خبرش رو منتشر کردند
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.