(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: زبان:۳۵/۵۶
ریاضی: ۴۵/۶۱
مشترک:۴۱/۹۸
تخصصی هوش:۴۳/۸۶
معدل موثر:۱۵/۸۱
قبلا گذاشته بودم درصدامو ولی نمیدونم چرا پاک شده پستش!!!
بهتون مجدداً تبریک میگم، میشه راجع به کتابی که برای ۳ درس زیر خوندید توضیح بدید:
۱- هوش مصنوعی
۲ - مدار الکتریکی( در صورت امکان روش مطالعه این درس رو برای کسایی که اصلاً این درس تا حالا نداشتن بیان کنید)
۳- ریاضی مهندسی( مثل مدار)
ممنون. کجا تبریک گفتید؟
۱- این درس رو درست حسابی نخوندم. در حقیقت چون وقت نشد از فن ماسمالیزیشن استفاده کردم. ولی پیشنهاد میکنم که حتما بخونید چون سوالاییکه ازش میاد آسونه. تازه ممکنه مثله امسال زمانش هم ۲ برابر بشه.
۲- یه مقداری جبه دار خوندم یه مقداری هم کتاب پارسه. در کل این درس رو هم از همون فن مورد ۱ استفاده کردم.
ولی کتاب پارسه رو پیشنهاد میکنم. فکر میکنم کتاب پارسه واسه اونایی که درسشو پاس نکردن خیلی مناسب باشه. تو این درس اگه ببینید که حرفه ایها چطور مسالهها رو حل میکنن خیلی مفیده چون خیلی وقتها مسائل رو میشه از راه های خیلی ساده تری نسبت به راهی که اول به ذهن میرسه حل کرد. تو کتاب پارسه هم از اینجور حل کردنها زیاد داره. این درس رو هم از دست ندید. سوالای ساده ای ازش میاد منتها خیلیها به خاطر تصور ذهنی غلط خواب نمیدن. حتماااااااااا بخونیدش.
۳-من اینو خوندم: ریاضیات مهندسی پیشرفته اثر اروین کریزیگ. البته من ترجمشو خوندم که ترجمه علی اکبر عالم زاده بود. ترجمه خیلی زیبایی کردن. کتاب پارسه هم تعریفشو شنیدم ولی نخوندم. البته تمام کتاب جزو سرفصل ارشد نیست و فقط یک جلد(فکر کنم جلد ۲)اونم نه همش جزو سرفصله.
البته پایه ریاضیم قوی بود. در مورد پرانتزتون نظری ندارم. یه مقداری از کتابو بخونید ببینید جطوره.