(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ)killerphp نوشته شده توسط: فوق العاده است. امیدوارم هرچه قوی تر شروع بشه و ادامه پیدا بکنه .
فقط به نظر من اکثر بچه هایی که اینجا هستند نیازی به یادگیری از ابتدا مثلا یادگیری syntax و ... ندارند
با توجه به اینکه framework های خیلی زیادی در هر دو زبان وجود دارند و از نظر مهندسی هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند به نظر من میتونه آموزش از مبنای یک الگوی خاص و پرکاربرد (مثل MVC یا هرچی که به نظر خودتون پرکاربردترهست) روی هر دو زبان شروع بشه و بعد تفاوت های پیاده سازیش روی Framework های مختلف ادامه پیدا بکنه و تا عمق زیادی پیش بره!
البته این فقط یه پیشنهاد هست و اوستاش خودتونید و ریش و قیچی هم دست خودتون هست
اولا ممنونم که زحمت کشیدی و پیشنهاد دادی؛
اما در مورد پیشنهادت باید بگویم که من هم خیلی علاقه دارم که سریع تر برویم روی بحث جذاب فریمورک ها و مثلا باید JSP,Servlet و پیاده سازی فوق العاده MVC را در Struts ببینیم و بعد به سراغ JSF و کامپوننت هایش برویم اما نکته ای که هست اینست که برای ورود به این بحث ها باید دانشجویان به مفاهیم Java SE تسلط داشته باشند، البته منظور من از مفاهیم پایه خیلی بیشتر از syntax یک زبان است مخصوصا در جاوا! فراموش نکنیم که برای شروع یک زبان جدید شما علاوه بر یادگیری syntax باید قالب تفکر حاکم بر آن زبان را یاد بگیرید که در جاوا یعنی شئ گرایی و قدرت API ها. پس قبل از سفر به دنیای هیجان انگیز فریمورک ها و معماری هایشان، باید یک زیر بنای محکم از مفاهیم Java SE بسازیم.
اما در مورد PHP باید بگویم که علیرغم علاقه ای که بهش دارم و جذابیت لذت کار با فریمورک هاش و همینطور راحت یادگیری و بازار کار خوب! فعلا قصد پرداختن بهش را ندارم. البته فعلا! فراموش نکنیم که جاوا یک زبان آکادمیک و بسیار مستحکم و قدرتمند است که با یادگیری آن شما بدون شک وارد دنیای حرفه ای ها می شوید. دنیای شرکت های بزرگ، پروژه های بزرگ و بازار کار پردرآمدتر.
اما من دوستانی دارم که PHP را در سطح خیلی خوب و با فریمورک Zend2 و Doctorine ORM و ... کار می کنند، که بگذاریم برای بعد!
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)۸۷۱۲۱۱۲۷ نوشته شده توسط: خیلی عالیه
فقط اگر یه فریم ورک رو یاد بگیریم بقیه هم خودمون میتونیم یاد بگیریم؟
من هر چی تلاش کردم فریم ورک های php رو یاد بگیرم نشد برام گنگه
بله حق با شماست، در آغاز کار به تنهایی و بدون راهنما خیلی سخته.
متاسفانه کیفیت آموزش در کشور ما خیلی پایینه
و برای پیشرفت، فشار زیاد و بی دلیلی به افراد وارد می شود.
و من هم در ابتدای راه همین زحمات را متحمل شده ام
و یکی از انگیزه هایم برای ارائه آموزش خوب و با کیفیت،
کم کردن این فشارها برای افراد علاقه مند و با انگیزه است.
آدم برای پیشرفت سریع باید انرژی صرف کنه و زحمت بکشه،
اما در مسیر درست! نه اینکه وقتش را تلف کنه و دور خودش بگرده و الکی خودش را خسته کنه.