(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)mamady1 نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: سلام بر محسن عزیز! آقا منم هستم. البته اگه خیلی درگیر دروس ترم اول ارشد نباشم. دلیل علاقه مندی من هم بیشتر ورود به مباحث امنیتی از طریق جاواست (گرایشم امنیته). هیچ ایده خاصی تو ذهنم نیست ولی باورم اینه که یادگیری برنامه نویسی جاوا خیلی می تونه تو این زمینه کمکم کنه. دوست داشتم نظر تخصصی شما رو هم بدونم که این باور درسته یه نه؟ بازم از این باب خیری که برای بچه های مانشت باز کردید ممنونم و امیدوارم در این را موفق باشید. یا علی مدد
سلام به نظر من برای کارای امنیتی باید از C محض یا نهایتا با C++ استفاده کرد اصولا زبانهای سطح بالا با امنیت بیگانه هستند دلیلش هم واضحه یک برنامه امنیتی باید روی هر سیستمی با حداقل برنامه های جانبی اجرا بشه ولی زبان هایی مثل جاوا و C# نیاز به ماشین مجازی برای اجرا دارند همچنین حجم برنامه های امنیتی نیز اهمیت زیادی داره که این کار با زبانهای سطح بالا کمی سخت به نظر می رسه.
البته این نظر منه
سلام
این استدلال که برنامه های امنیتی باید روی هر سیستمی اجرا بشوند پس جاوا به علت استفاده از VM با امنیت بیگانه است، درست نیست.
برنامه های امنیتی برای مقاصد مختلف نوشته می شوند
و ممکنست برای سیستم عامل خاص و محیط های خاص دیگر باشد.
در جاوا برنامه ای که نوشته می شود محدود به سیستم عامل خاصی نیست،
و این شعار اصلی جاوا است.
و علاوه بر این مزیت، در جاوا شما بسیاری از ظرفیت های C و ++C را در اختیار دارید
و علاوه بر آن می توانید از API های قدرتمند جاوا استفاده کنید که
کارهایی که در سطح Enterprise در زبان های دیگر شکستن شاخ غول است، در جاوا با نوشتن چند خط کد قابل انجام است.
ولی کلیت حرف شما درست است که در بحث امنیت بیشتر به سمت زبانهای C و ++C می روند.
اما می شود قدرت جاوا را هم در گنارش داشت