زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۱۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اخبار فناوری در شهریور ماه ۹۲

ارسال:
۰۱ شهریور ۱۳۹۲, ۱۰:۴۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ، توسط good-wishes.)
Shocked ۵ عضو بدن که قابل چاپ شدند/ نقش پررنگ چاپگر سه بعدی در اتاقهای جراحی آینده(شهریور۹۲)
به دنبال پیشرفتهای اخیر در زمینه چاپگر سه بعدی مهندسان زیستی موفق شده اند که اعضای مختلف بدن را با استفاده از چاپگرها تهیه کرده و برای پیوند به بیمارانی که یا با روشهای سنتی درمان نمی شوند و یا درمان آنها دشوار است استفاده کنند.

چاپ سه بعدی گوش

مهندسان زیستی دانشگاه کورنل با اسکن سه بعدی گوش یک کودک یک قالب هفت تکه ای در برنامه سالیدورکس کد (SolidWorks CAD) تولید کرده و قطعات آن را چاپ کردند. این قالب با ژلی غلیظ که از ۲۵۰ میلیون سلول غضروف گاوی و کلاژن دم موش ساخته شده بود پر کردند. پس از ۱۵ دقیقه این گوش از قالب خارج و به مدت چند روز در ظرف کشت سلول قرار گرفت. در عرض ۳ ماه این غضروف به قدری گسترش می یابد که جایگزین کلاژن می شود.

براساس آمار ارائه شده تنها در آمریکا دست کم یک کودک از هر ۱۲ هزار و ۵۰۰ کودک دارای اختلال مادرزادی Microtia هستند، شرایطی که طی آن گوش خارجی کودک رشد ناقص و از شکل افتاده دارد و کودک دچار نقص شنوایی می شود. برخلاف سایر اعضای مصنوعی گوشهای تولید شده از سلولهای انسانی با احتمال زیاد به طور موفقیت آمیز در اینده به بدن انسان پیوند زده می شوند.

پ.ن : بدلیل طولانی بودن خبر، بخشی از اون رو اوردم دوستان علاقه مند می تونند کل خبر را در لینک مربوطه مطالعه کنند. به نظ خود من که جالب بود Smile
پ.ن : در این خبر چاپ کلیه و رگهای خونی و پوست پیوندی و استخوان سه بعدی هم امده است!!!


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۱/۶/۹۲

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , azad_ahmadi , عاصفه , good-wishes , maneshty
ارسال:
۰۱ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ، توسط Fardad-A.)
۵ عضو بدن که قابل چاپ شدند/ نقش پررنگ چاپگر سه بعدی در اتاقهای جراحی آینده!!!!!
اخیرا" در داخل کشور ،دانشکده برق دانشگاه ............ پروژه مشترکی با ............ برای ساخت حلزون گوش درونی یعنی واسطه صدای وارد شده به گوش و نرونها یا اعصابی است که سیگنالهای ایجاد شده را به مغز میبرند، میباشد.
در واقع بعضی از نوزادان در بدو تولد نرونهای عصبی گوششون قطع میشه(اصطلاحا" میشکند). حتما" دلیل خاصی هم نداره و ناشنوا میشن.
پزشک متخصص گوش و حلق و بینی بعد از معاینه و اطمینان از سلامت اعصاب مربوطه ، شخص را کاندید کاشت حلزون شنوایی میکنه.

این اینترفیس که از خارج از کشور میاد و شامل یک تقویت کننده ، پروسسور و پردازنده سیگنال و اینترفیس هست در یک عمل جراحی که باسم کاشت حلزون گوش نامیده میشه ،در گوش کاشته میشه و جایگزین حلزون طبیعی داخل گوش میشه قیمتش به دلار فعلی حدود ۶۰ میلیون تومانه. که بیمه ها نمیتونن مبلغ زیادیش را پرداخت کنند.هزینه های جراحی و بقیه هم بهش اضافه میشه.
این با سمعک فرق داره. سمعک وقتی استکه حلزون گوش درونی کارش را ضعیف انجام میده ولی کاشت حلزون وقتی است که کلا" ارتباط قطعه.

پروژه طراحی این حلزون در قالب دو رساله دکترا و چند تز ارشد مهندسی الکترونیک و مهندسی پزشکی و با مشارکت و سرمایه گذاری .............در حال انجام است.
البته ساخت آی سی اش و الکترودهای ارتباطیش در خارج از کشور انجام میشه ولی بهر حال هزینه اش بشدت کاهش پیدا میکنه. امیدواریم موفق شوند .

پ.ن: ............... یعنی چون خودشون چیزی نمیگن ما هم بهتره چیزی نگیم.حتما" در آینده اعلام میکننBig Grin


از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: good-wishes , انرژی مثبت , maneshty
ارسال:
۰۱ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۱۷ ب.ظ
RE: 5 عضو بدن که قابل چاپ شدند/ نقش پررنگ چاپگر سه بعدی در اتاقهای جراحی آینده!!!!!
در خصوص کاشت حلزون گفتید یاد این افتادم
"پزشک معالج او با یک عمل جراحی حساس، عضو مصنوعی ریزی را در گوش میانی او کار می گذارد
بعد از این جراحی جاناتان برای اولین بار می تواند، صدای مادرش را بشنود.
درست در لحظه آزمایش نتیجه این جراحی، پدر جاناتان از این لحظه حساس و هیجان انگیز فیلمبرداری می کند
عکس العمل جاناتان بعد از شنیدن صدای مادرش بسیار دیدنی و منقلب کننده است. . . ."
البته من پارسال فیلم "لبخند جاناتان" که لینکش رو در ادامه گذاشتم رو دیدم نمی دونم مربوط به چه زمانی هست شاید دوستان هم دیده باشند .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


ممنون خبر دادید وقتی حرف از این دست موفقیتها و پیشرفتها میشنوم خیلی خوشحال میشم Smile
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , sepid , maneshty
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۱۱:۵۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ، توسط good-wishes.)
درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید! (شهریور ۹۲)
دو کاربر اینترنت که وقت بسیاری را در شبکه های اجتماعی اینترنتی تلف می کردند، اقدام به طراحی گجتی کرده اند که هنگام استفاده بیش از حد از اینترنت به شما شوک الکتریکی وارد می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، گجتی که با هدف جلوگیری از اعتیاد به شبکه های اجتماعی طراحی شده توسط رابرت موریس و دن مک داف به عنوان دانشجویان دکترای ام آی تی ( موسسه فناوری ماساچوست) ساخته شده است.

این دو نفر هفته ای ۵۰ ساعت در شبکه های اجتماعی وقت تلف می کردد همین امر موجب شد که آنها تصمیم بگیرند در راستای ترک این عادت گامی بردارند و با استفاده از قدرت مهارتهای خود با این ضعف مقابله کردند.

[تصویر:  IMG02003596.jpg]

این دستگاه کارآیی نسبتا ساده ای دارد، یک دستگاه کوچک که به صفحه کلید کاربر وصل شده و به شکل فیزیکی یعنی یک شوک الکتریکی به کاربر یادآور می شود که مدت طولانی در اینترنت سپری کرده است. شاید بیشتر بتوان شوک این گجت را نوعی سقلمه تعبیر کرد که ضربه ای نامطلوب دارد، اما در عین حال نمی توان این شوک را خطرناک دانست.

براساس اظهارات مک داف، این گجت استفاده کاربر از اینترنت را مونیتور می کند و اگر کاربر وقت طولانی را در یک سایت سپری کند، گجت چاولوف پوک با یک شوک این مسئله را به وی یادآوری می کند.

به رغم این که این گجت می تواند کاربردهای بسیاری برای افرادی که به اینترنت به ویژه به شبکه های اجتماعی اعتیاد پیدا کرده اند، باشد هنوز هیچ تصمیمی برای تجاری سازی این محصول اتخاذ نشده است. چرا که به نظر می رسد عادتهای بد چنان در برخی از ما ریشه کرده که حتی سقلمه زدن هم کاری از پیش نمی برد.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: *Najmeh* , انرژی مثبت , mohammadali1990 , barankhanom , The BesT , احسان مومنی
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ، توسط good-wishes.)
راه جدید محققان برای جلوگیری از سرقت آنلاین کلمه عبور (شهریور ۹۲)
محققان دانشگاه بریتیش اظهار داشتند که فناوری تولید کرده اند که می تواند کاربران اینترنت را در مقابل حملات سایبر فیشینگ و سرقت آنلاین کلمه عبور محافظت کند.

[تصویر:  IMG16474478.jpg]

به گزارش خبرگزاری مهر، در حملات فیشینگ، مجرمان در سایتهای تقلبی شبیه سایتهای واقعی در کمین افراد هستند تا آنها را ترغیب کنند که اطلاعات خود را با جزئیات در آن وارد کنند که این اطلاعات دربرگیرنده اطلاعات شخصی و اقتصادی کاربران است.

دانشمندان علوم رایانه ای دانشگاه رویال هالووی در لندن اظهار داشتند که سیستمی به نام Uni-IDM اختراع کرده اند که می تواند به کاربران اینترنتی این امکان را بدهد که کارتهای هویت الکترونیکی برای هر سایتی که به آن دسترسی دارند تهیه کنند تا از حملات سایبر فیشینگ و سرقت آنلاین کلمه عبور جلوگیری شود.

فیشینگ ‏ به تلاش برای بدست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، گذرواژه، اطلاعات حساب بانکی از طریق جعل یک وب‌سایت یا آدرس ایمیل گفته می‌ شود.

شبکه‌ های اجتماعی و وب‌ سایت‌های پرداخت آنلاین از جمله اهداف حملات فیشینگ هستند. علاوه بر آن، ایمیل‌هایی که با این هدف ارسال می‌شوند و حاوی پیوندی به یک وب‌سایت هستند در اکثر موارد حاوی بدافزار هستند.

این کارتهای هویت مجازی به صورت مخفیانه ذخیره و موج می شود که کاربر وقتی که می خواهد وارد سایت شود به سادگی روی این کارتها کلیک کند و از این حقیقت آگاه است که اطلاعاتی که ارسال کرده به وب سایت اصلی ارسال می شود.

کریس میتچل از گروه امنیت اطلاعات این دانشگاه گفت: ما مدتهاست که می دانیم سیستم نام کاربری و کلمه عبور بسیار دردسرساز و ناامن است که این امر برای بسیاری از سایتهای بزرگ دردسر تولید کرده است. سایتهای بسیاری با استفاده از همین نام کاربری و کلمه عبور هک شده اند.

وی افزود: به رغم تمام این معضلات داشتن نام کاربری و کلمه عبور فناوری غالب است، درحالی که شرکتهای بزرگ می توانند از روشهای بهتر و امن تری استفاده کنند.

این محقق اظهار داشت سیستم Uni-IDM به عنوان راه حل برای افرادی طراحی شده که نیاز به خدمات آنلاین برای پرداخت مالیات، قبضها و خریدهای اینترنتی دارند اما در استفاده از اینترنت کم تجربه هستند.

میتچل ابراز امیدواری کرد که این فناوری بتواند عاملی برای عرضه فناوری های پیچیده تر در راستای حمایت از کاربران اینترنتی باشد.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲
۱
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: pooyaa , mohammadali1990 , Morris , M*Gh
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۰۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ، توسط good-wishes.)
روبات محققان کشور با توانایی تقلید حرکات دست/جابجایی دقیق اجسام (شهریور ۹۲)
پژوهشگران پارک علم و فناوری خلیج فارس روباتی را طراحی کردند که با تقلید حرکات دست انسان قادر به جا به جایی اجسام در نیروگاه‌های هسته‌ای و صنایع خودروسازی با دقت بالا است.

[تصویر:  IMG09141910.jpg]

محمدرضا خیّر - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این روبات در حین بازدید از نیروگاه بوشهر طراحی و ساخته شده است، گفت: در حال حاضر ایران از لحاظ انرژی هسته‌ای، پالایشگاه‌های نفت و گاز و صنایع خودروسازی در حال توسعه و تدارک برنامه ۲۰ ساله است از این رو اتوماسیون و هوشمند کردن سیستم‌ها یکی از راهکارهای پیشرفت و توسعه در این حوزه خواهد بود.

وی استفاده از روبات‌های هوشمند را ابزاری مناسب در این زمینه دانست و اظهار داشت: با توجه به اهمیت روبات‌ها در توسعه بخش‌های صنعتی اقدام به طراحی و ساخت روبات شبیه ساز دست انسان شد.

خیّر با اشاره به عملکرد این روبات خاطرنشان کرد: این روبات با دست کردن یک دستکش طبی کوچکی با هر حرکت انگشتان دست اپراتور در هر زاویه، روبات نیز همان حرکت را شبیه سازی کرده و می‌تواند جسم مورد نظر را جابه جا کند.

مجری طرح با تاکید بر اینکه این دستکش مجهز به تعدادی سنسور(Data Glove) است، ادامه داد: این سنسور روبات را قادر خواهد ساخت تا با هر حرکت دست اپراتور در مقیاس کوچک، همان حرکت را در مقیاس بزرگتر و با دقت بالا انجام دهد.

وی در عین حال یادآور شد: این روبات که در ایران به عنوان یک اختراع ثبت شده است را می‌توان نوعی از یک سیستم فرمانده -فرمانبر(Master/Slave) در نظر گرفت که باید بتواند مانند دست انسان اجسام ظریف مانند یک لیوان پلاستیکی یک بار مصرف را بدون آنکه آسیبی به آن برساند، جابه جا کند.

خیّر، به کاردبردهای این روبات اشاره کرد و افزود: در نیروگاه‌های اتمی برای جابه جایی مواد رادیواکتیو، میله‌های سوخت و به طور کلی جابه جایی اجسام در رآکتور، این روبات می‌تواند نقش واسطه را داشته باشد و در کنار اپراتور که در اتاقی خارج از رآکتور بر روبات نظارت دارد، حضور یابد و ماموریت‌های مورد نظر را اجرایی کند.

این محقق کاربرد دیگر این روبات را در صنایع خودروسازی و پالایشگاه‌ها ذکر کرد و یادآور شد: در این صنایع که برای جابه جایی اجسام بزرگ نیاز به دقت بالا است، استفاده از یک دست مکانیکی بزرگ می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی به بیان نقش روبات شبیه ساز دست انسان در خطوط فشار قوی پرداخت و ادامه داد: در صورتی که خطوط فشار قوی (High Voltage) ایرادی در خط انتقال مانند شکستن مقره‌ها روی دکل‌های بلند به وجود آید، به جای آنکه برق را قطع کنیم و شخصی را به بالای دکل برای تعویض مقره بفرستیم، می‌توان تغییرات را به صورت خطوط گرم (Hot Line) انجام داد.

خیّر، در این باره توضیح داد: از آنجایی که قطع برق خسارت‌های اقتصادی زیادی را به شبکه و مشترکین وارد می‌کند، از این رو می‌توان بدون قطع کردن برق با استفاده از این روبات تعمیرات مورد نظر را انجام داد.

مجری طرح خاطر نشان کرد: از آنجایی که در برخی صنایع اپراتورها نمی‌توانند در تمام محیط حضور داشته باشند، این روبات می‌تواند نقش عمده‌ای در انجام عملیات با دقت بالا باشد.

به گفته وی این روبات با همکاری اسماعیل حیدری در پارک علم و فناوری خلیج فارس اجرایی شده است.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ ب.ظ
RE: درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
به ما اگه برق سه فاز ۳۸۰ ولت هم وصل کنن بازم اینترنت رو ول نمیکنیمBig Grin
۴
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , انرژی مثبت , barankhanom , publin
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۴۹ ب.ظ
درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
چه گجت بی مصرفیه بنظرم...

راه حل مشکل این نیست... اصلا هم کاربرد نداره فکرکنم

*الا بذکرالله تطمئن القلوب*
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ ب.ظ
RE: درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
من خودم هم همون اول می خواستم بنویسم کار از کیبورد گذشته باید به صندلی شوکر نصب کنن اما چون با خبر ادغام میشد ننوشتم Big Grin

البته سال ۸۵ من سر یه پروژه ای برای کودکان یه ایده به ذهنم رسید در خصوص اینکه برای جلوگیری از آسیب چشمیشون هنگام کار با اون نرم افزار (به واسطه خیره شدن زیاد) گجت نرم افزاری ایجاد کنم که هر چند وقت یه بار به شکلی توجهشون رو از مانیتور سلب کنه . اما با توجه به فرصت کمی که برا اون پروژه داشتم اجراش نکردم و کلا به فراموشی سپرده شد.
چند وقت پیش دیدم چنین چیزی در یک نمایشگاه محصولات نرم افزاری بود، فناوری بود، چی بود یادم نیست اما ارائه شده بود توسط یک نفر

گفتم عع ! دیدی چی شد؟ کاش پیگیریش می کردم Confused
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , انرژی مثبت , barankhanom
ارسال: #۱۰
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۱۹ ب.ظ
درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
به صندلی شوکر نصب کردن هم جواب نمیده! باید صندلی رو مثه صندلیای مخصوص سینما ۵بعدیا طراحی کنن آدم نتونه بشینه اصلا! اینجوری شاید حل شه مشکل!!!
حالا میخواین این طرح رو یکی پیگیری کنه Big Grin


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: good-wishes , mohammadali1990
ارسال: #۱۱
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۲۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ، توسط mohsen_m.)
درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
جواب نمیده ! Big Grin
وقتی برق قطع میشه یااینترنت ، تازه یادم میاد چه کارایی می تونم انجام بدم ! Smile
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , good-wishes
ارسال: #۱۲
۰۴ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۴۲ ب.ظ
درصورت استفاده بیش از حد از اینترنت شوک الکتریکی دریافت می‌کنید!
خب دوستان اصلا نگران این مورد در ایران نباشید چون....

همش اینترنت خودش قطع می شه بهتون شوک وارد می کنه Big GrinBig GrinBig Grin اگه هم قطع نشه این قدر طول می کشه یه صفحه بالا بیاد که شما خودتون بی خیال می شید Big Grin

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
۵
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: The BesT , mohammadali1990 , good-wishes
ارسال: #۱۳
۰۷ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ، توسط good-wishes.)
Rainbow خبر خوش اینترنتی وزیر ارتباطات (شهریور ۹۲)
تسنیم: محدودیت در استفاده از اینترنت غیراخلاقی،افزایش ۲۵Gbpsظرفیت اینترنت تاپایان هفته دولت،مبارزه با کم فروشی اینترنت، پیشبرد سریع شبکه ملی اطلاعات واپراتور چهارم و مهلت ۲ماهه به اپراتورها برای رفع اختلالات برنامه های وزیر ارتباطات اعلام شد.

محمود واعظی شب گذشته با حضور در برنامه گفت وگوی ویژه خبری با اشاره به پنج محور اصلی برنامه هایش اظهار کرد: مخابرات یکی از فعالیت های مهم است که مردم به عنوان تلفن و موبایل می شناسند، فعالیت های پستی که شامل پست و پست بانک می شود، فناوری اطلاعات که تمامی موضوعات مربوط به آی تی و اینترنت را در بر می گیرد، تحقیقات، ساخت و تمامی موارد در ارتباط با مسئله فضا و ماهواره و همچنین اقتصاد آی سی تی که در قالب موضوعات پژوهشی، تولید خدمات، بازرگانی و صادرات در ارتباط با محصولات و فناوری های آی سی تی مطرح است، از دیگر محورهای در نظر گرفته ده در این حوزه هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز باید زیرساخت هایی را توسعه دهیم که نیازمندی های مردم را مرتفع سازد، عنوان کرد: زیرساخت ها شامل موضوعاتی چون تلفن های ثابت و سیار، پهنای باند اینترنت و ابعاد مربوط به استفاده از اینترنت است و می تواند هدف اصلی که خدمت رسانی به مردم عزیز است را محقق سازد.

واعظی با تأکید بر اینکه ما باید بتوانیم خود را با پیشرفت سریع این فناوری (آی سی تی) به روز کنیم، اذعان کرد: توجه به بخش خصوصی و بومی سازی این صنعت از اهداف ماست و می خواهیم مردم بتوانند به ابعاد بیشتری از این صنعت و دستاوردهای آن دسترسی داشته باشند.

وزیر ارتباطات افزود: دانشمندان و فارغ التحصیلان رشته آی تی و مخابرات معمولا کارهای بزرگی در بخش پژوهش و دانشگاه انجام داده اند که می خواهم به آنان بگویم که به آینده امید ببندند چرا که در این دوره می توانند از مشارکت مردم و بخش خصوصی برای اهداف توسعه ای خود استفاده کنند.

اینترنت غیر اخلاقی را به منازل نمی فرستیم

واعظی با تأکید بر اینکه این وزارتخانه در شرایط جدید، در چند بعد نقش خواهد داشت، ابراز کرد: در بخش رویکرد مردمی باید بگویم که حتما وظیفه می دانیم نیازمندی های مردم را با توسعه این بخش بر طرف کنیم و لذا با توجه به اینکه اعتقاد خانواده های ما این است که باید اینترنت سالمی در منزل داشته باشند تا به دور از هرگونه نگرانی بتوانند از آن استفاده کنند، بخش غیر اخلاقی اینترنت توسط ما به گونه ای محدود خواهد شد.

وی ادامه داد: البته این محدودیت نباید مانع کار پژوهشگران، تاجران و صنعتگران شود بلکه باید بتوانند فعالیت های خود را به خوبی از طریق این بستر داشته باشند.

تلفن همراه در روستاها و نقاط مرزی توسعه نیافته است

واعظی در بخش دیگری از صحبت های خود که در ارتباط با موضوع تلفن همراه بود، اظهار کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در شهرهای بزرگ قابل قبول است اما اپراتورهای ما در کشور دارای دو ضعف هستند که یکی مربوط به عدم توسعه یافتگی نقاط دورافتاده و روستایی است و با توجه به اینکه سرمایه گذاری در این مناطق صرفه اقتصادی ندارد، کمتر به این نقاط توجه کرده اند که باید با درآمدی که از ارائه خدمات در نقاط سود ده کسب می کنند، مشکلات مناطق کمتر توسعه یافته را نیز حل کنند.

وزیر ارتباطات دولت یازدهم با اشاره به اینکه مردم در تمام کشور باید بتوانند از خدمات تلفن همراه استفاده کنند، درباره مشکل دوم خاطر نشان کرد: ضعف دیگر این است که بیشتر اپراتورهای ما دنبال کمیت بوده اند ولی سیاست من افزایش کیفیت است و در مجلس هم این موضوع را مطرح کردم.

او گفت: برای ما قابل قبول نیست، مشترکی در حین حرکت دو بار با قطعی تماس روبرو شود یا مثلا در گوشه ای از منزل موج داشته باشیم و گوشی آنتن دهد اما در گوشه ای دیگر نشود از تلفن استفاده کرد.

مردم نباید در برابر سرویس های بی کیفیت پول بپردازند

وی با بیان اینکه مردم نباید پول را در برابر سرویس های بی کیفیت بپردازند، درباره راهکارهایش برای رفع این مشکلات اظهار کرد: برای رفع این مشکل سه اقدام در نظر گرفته ایم؛ به بخش تنظیم مقررات گفته ام و از همکاران خواسته ام، مناطق مختلف را مورد بررسی قرار دهند و آزماش کنند تا ببینند اپراتورها در کدام مناطق ضعف دارند.

او بیان کرد: ۲ ماه به اپراتورها فرصت دادیم تا خود را اصلاح کنند و در انتهای مهر ماه نقاط ضعف و قوت اپراتورهای سرویس دهنده در این حوزه را مطرح خواهیم کرد.

واعظی اذعان کرد: به هیچ عنوان امکان ندارد که تعرفه های رقابتی را برای اپراتورهایی که خدمات متنوع می دهند ارائه کنیم زیرا مردم می توانند در برابر خدمات برتری که یک اپرتور ارائه می دهد پول بیشتری پرداخت کنند.

اجازه کم فروشی اینترنتی را نمی دهیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تلفن گویایی را تعبیه می کنیم که ارتباط مستقیم با مردم داشته باشیم و از این طریق با برخی مشکلات از قبیل افت سرعت اینترنت آشنا می شویم و آن ها را برطرف می کنیم زیرا مشترکانی هستند که سرویس K128 دارند اما در عمل سرعت آن ها ۳۲K است که به هیچ وجه نباید اجازه کم فروشی بدهیم.

او ارائه اینترنت سالم و پرسرعت را یکی از برنامه هایش دانست و گفت: ما باید برای وقت و هزینه کرد مردم عزیز احترام قائل شویم.

جلوی افزایش ۱۰۰ درصدی نرخ تلفن را گرفتم

وزیر ارتباطات با تأکید مجدد بر اینکه اجازه پرداخت های با ارقام بالا را برای سرویس های با کیفیت پایین نمی دهیم، تصریح کرد: به عنوان مثال در شروع کارم در این وزارتخانه از این جهت که طرح هم کدسازی تلفن های ثابت موجب ارتقای ۶۰ تا ۱۰۰ درصدی قبوض تلفن مردم می شد، با هماهنگی که با رئیس جمهور داشتم کار را متوقف کردم و از اپراتوها خواستم تا افزایشی را اعمال نکنند و کارگروهی را برای بررسی بیشتر این موضوع در نظر گرفتم تا در حق اجحافی صورت نگیرد.

او همچنین اشاره ای به نحوه درآمدزایی فعالان حوزه ارتباطات داشت و خاطر نشان کرد: اپراتورها و بخش خصوصی را حمایت می کنیم تا روی پای خود بیاستند و سود کسب کنند و البته آن ها را ملزم می کنیم تا بخشی از سود خود را صرف توسعه کنند و نباید اینطور باشد که کل سود در این بخش ها تقسیم شود چرا که رضایتمندی و پاسخگویی به نیاز مردم برای ما اولویت دارد.

واعظی دولت الکترونیک تک حلقه ای را از دیگر اقدامات الکترونیکی برشمرد و در ادامه گفت: دولت الکترونیکی امروزه در دنیا موجب پیشرفت و آسایش هر چه بیشتر مردم شده است اما این موضوع در امتداد سلامت، تجارت و آموزش الکترونیکی است و در نهایت صرفه جویی در وقت و هزینه مردم را به ارمغان می آورد که البته در این راستا در همین مدت زمان کوتاه، جلسات متعددی با بخش های مختلف داشتم و به عنوان خبری خوش می گویم که امیدواریم بتوانیم تا پایان هفته دولت ظرفیت اینترنت را که زیرساختی برای این حوزه است ۲۵Gbps افزایش دهیم.

وی عنوان کرد: با افزایش ظرفیت اینترنت، مردم در شهرهای مختلف و مراکز تحقیقاتی که به اینترنت با سرعت بالاتری نیاز دارند، می توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: البته باید دانست فرهنگ استفاده از اینترنت نیز پیش نیازی برای الکترونیکی شدن است و هرچه فرهنگ استفاده توسعه یابد به دولت الکترونیکی نزدیک تر می شویم.

فرستادن موجود زنده به فضا اقدامی ارزنده بود

وزیر ارتباطات در گوشه ای دیگر از صحبت های خود که جنسی متفاوت از فناوری اطلاعات داشت و در ارتباط با فضای ماهواره ها نیز اظهاراتی داشت و پیشرفت در این حوزه را بسیار چشم گیر ارزیابی کرد و از فرستادن موجود زنده به فضا به عنوان کاری ارزنده یاد کرد.

وی معتقد است هرچند که کشورهای دیگر خواستند موضوعاتی را پیش بکشند که اهمیت این کار را پایین آورند اما در نهایت متوجه این موضوع شدند و نتوانستند اقدامات دیگری انجام دهند که این موضوع را از مقالات متعددی که در این زمینه خوانده متوجه شده است.

وزیر ارتباطات معتقد است بین ۱۲ تا ۱۵ فناوری پیچیده در ساخت ماهواره بکار می رود که موفقیت ما در ساخت آن حاکی از خود باوری است و مردم ما بعد از انقلاب اسلامی نشان داده اند برای رفع نیزهای خود قادرند روی پای خود بیاستند و از این جهت این روند توسعه ای ادامه خواهد داشت.

او عنوان کرد: خوشبختانه در کشوری زندگی می کنیم که مردم هوش متوسط به بالایی دارند اما این به منزله این نیست که نوابغ بسیاری داریم اما افراد باهوش بسیاری در حوزه های مخابرات و فناوری اطلاعات داریم و علاقه مندی جوانان در این زمینه ها خیلی بالاست.

وی یادآور شد: در کنکور سراسری معمولا بالای ۵۰ درصد از رتبه های بالا جذب رشته های فناوری اطلاعات و مخابرت می شوند و این سرمایه عظیمی است که در اختیار داریم و جالب است بدانیم در دنیا و در شرکت های مخابراتی غربی ایرانی هایی حضور دارند که خوب درخشیده اند.

واعظی با اشاره به مسدود شدن چند کانال ایرانی از میان شبکه های تلویزیونی جهانی، عنوان کرد: قرائتی که از اسلام و شیعه برای ما وجود دارد ما را در استفاده از این بستر تصویری محدود می کند اما در کشورهای دیگر که چنین محدودیتی نیست و برخلاف آن شعارهایی چون آزادی سر داده می شود، برخی کانال های ایرانی مسدود می شوند؛ بنابراین با این فشارها و نوع نگاهی که به این قضیه در دنیا وجود دارد باید نحوه حرکت به سمت تکولوژی های جدید را جدی تر بگیریم.

شبکه ملی اطلاعات را با سرعت پیش می برم

واعظی شبکه ملی اطلاعات را که از پروژه های دولت دهم است، منشأ خیری برای بسیاری از موضوعات دانست و گفت: به نظرم این پروژه روند پیشرفت کندی داشته و با توجه به نیازی که به آن هست، بنا داریم به آن سرعت بخشیم و با جدیت کار را دنبال کنیم.

او اذعان کرد: کمبودهای بودجه ای آن را تأمین کنیم و زمانیکه این شبکه در منازل مردم قابل دسترس شد سرعت دسترسی به محتوای شبکه نیز افزایش می یابد و اگر سرعت الآن ۱۲۸ یا ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه است، آنگاه خودمان اعلام می کنیم کسانیکه از این شبکه استفاده می کنند، می توانند تا ۲ مگابیت بر ثانیه سرعت خود را ارتقا دهند.

اپراتور چهارم را با جدیت پیش می بریم

وی با تأکید بر اینکه اپراتور چهارم را با جدیت پیش می بریم، ابراز کرد: این اپراتور فیبر نوری را تا منازل می کشاند و کاربران از طریق آن که بستری برای ارتباطات پرسرعت است می توانند به محتوای گوناگونی چون شبکه های ویدئویی، بازی های آنلاین، کانال های تلویزیونی و اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند که مقدمات این فعالیت انجام شده است.

امنیت به اندازه زیرساخت و شبکه اهمیت دارد

وزیر ارتباطات در خلال بحث های ارتباطی که داشت، امنیت را هم رده موضوعات زیرساختی دانست و گفت: وقتی صحبت از جنگ نرم می شود، ذهن ها به سمت موضوعات سیاسی و تبلیغاتی می رود اما این بخشی از جنگ نرم است و و بخش دیگر آن تأمین تمامی داشته های تکنولوژی که به نوعی مردم نیازمند آن هستند و امنیت است.

او افزود: در شرایطی که زندگی علمی- حرفه ای ما از طریق این حوزه انجام می شود باید زمینه های امنیت را هم بتوانیم تضمین کنیم.

وی یادآور شد: با رایزنی هایی که ب پدافند غیر عامل مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم، روش های مختلفی را تدوین و ابلاغ کرده ایم که انواع و اقسام تهدیدات شبکه ای و در ارتباط با حوزه های مختلف در آن دیده شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بخش پایانی صحبت های خود را به پست اختصاص داد و با اشاره به اینکه پست باید از مرحله سنتی به نوین برسد، اظهار کرد: جامعه پستی در کشور ما که نزدیک ترین افراد به خانواده ها هستند مورد بی مهری قرار گرفته اند و بنا دارم از بعد دیگری در این دولت به آن ها نگاه کنم.

وی ادامه داد: اقبال مردم در ارتباط با پست زمانی شکل می گیرد که سرعت و امنیت پست در ارسال مرسولات افزایش یابد و از این رو در آینده نزدیک سرویس های متعددی را خدمت مردم اعلام می کنیم که می تواند موجب جلب توجه و رضایت مردم شود.

واعظی معتقد است که پست باید با اینترنت و فعالیت های الکترونیکی در هم آمیزد تا ارتقای چشم گیری در ارائه خدمات این حوزه به وجود آید.

به کارمندان پست بیشتر می رسم

او با علم بر اینکه این شرکت همیشه ضرر ده بوده است گفت: نقش پست در کشورهای دیگر کمتر از آی تی و مخابرات نیست و از این جهت و با هماهنگی دولت و مجلس سعی در جبران هزینه های آن از بخش های دیگر می کنم و به کارمندان آن بیشتر خواهم رسید.

وی در جمع بندی پایانی صحبت های خود گلایه ای سر بسته از برخی اختلافات موجود میان این وزارتخانه با بخش هایی دیگر داشت و اظهار کرد: در چهار سال گذشته برخی اختلافات موجب شده که این وزارتخانه در مدت چهار سال، ۳ وزیر داشته باشد در حالیکه معتقدم این حوزه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور باید باید به جایگاه اصلی خود برسد تا بتواند موضوعاتی چون اشتغال زایی را در پی داشته باشد.

منبع: تسنیم
۱
۱
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Farid_Feyzi
ارسال: #۱۴
۰۷ شهریور ۱۳۹۲, ۰۷:۲۷ ق.ظ
خبر خوش اینترنتی وزیر ارتباطات
شاید هنوز متوجه نیستین ... ولی بدبخت شدیم رفت!!!
۳
۱
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: byb , Lonely Palm
ارسال: #۱۵
۰۸ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۵۷ ق.ظ
RE: خبر خوش اینترنتی وزیر ارتباطات
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ق.ظ)Lover Of Science نوشته شده توسط:  و به عنوان خبری خوش می گویم که امیدواریم بتوانیم تا پایان هفته دولت ظرفیت اینترنت را که زیرساختی برای این حوزه است ۲۵Gbps افزایش دهیم.
من کاملا واقفم به این موضوع که مانشت به هیچ وجه جای بحث سیاسی نیست
ولی من این گفت و گو رو زنده دنبال می کردم، این آقای " دیپلمات" فرمودند که ۲۵ گیگاهرتز و نه ۲۵Gbps. البته یه جای دیگه هم از صحبت هاشون باز فرمودند که "در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید"
و اینکه این خبرگذاری! و نه خبرگزاری رعایت امانت رو نکرده و گاف آقای دیپلمات رو لاپوشونی کرده.
آدم دلش می سوزه که چرا این همه متخصص توی دانشگاه های شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، بهشتی، تهران و ... هستند و هیچ وقت تو اینجور پست های کلیدی قرار نمی گیرند...

The best defense against logic is ignorance
۱
۱
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  منابع برای دکترا -مهندسی فناوری اطلاعات sarit ۲ ۳,۸۲۱ ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  دانلود سوالات تخصصی گرایش فناوری اطلاعات آزمون دکتری ۹۱(کد ۲۳۵۸) Lonely Palm ۲ ۶,۴۶۳ ۲۶ دى ۱۴۰۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات ۱۴۰۱ tablighjonoub ۰ ۱,۷۳۸ ۰۱ دى ۱۴۰۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: tablighjonoub
  طلوع ماه admin ۱۷ ۱۸,۸۸۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: gostore
  بازارکار مشاوره فناوری اطلاعات saeedtech ۰ ۲,۰۸۷ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: saeedtech
  آخرین اخبار مربوط به مسابقات رباتیک کشوری javadjj ۲۴ ۲۳,۰۳۹ ۲۳ دى ۱۳۹۸ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  خرید کتابهای دست دوم پوران پژوهش همه دروس ارشد فناوری اطلاعات sherwod7 ۳ ۵,۷۳۹ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۸:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: roxana.r
  تغییر عجیب رشته های فناوری اطلاعات ارشد کنکور ۹۸ irmacfa ۴ ۶,۲۸۳ ۱۱ دى ۱۳۹۸ ۰۶:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Alireza.Moftakharzadeh
  گروه پر انرژی کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تلگرام popreza94 ۲ ۶,۶۷۳ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  اصول مدیریت راهبردی فناوری اطلاعات master of net ۱ ۲,۳۵۰ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: master of net

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close