(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک بابت رتبهی خوبی که آوردید.: دی
میشه بگید چرا امیرکبیر اصلا تو انتخابهاتون نیست؟ یعنی اینقدر تفاوت سطح علمی بین شریف و تهران با امیرکبیر هست؟ یا اینکه دلیل دیگه ای واسه این موضوع دارید؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
البته من هرچی که بگم صرفا نظر شخصی خودم هست و ممکن هست یکی هم از این دانشگاه راضی باشه و نظرش کلا با من فرق کنه.
من برای ارشد گرایش نرم افزار رو انتخاب کردم و دلیل اصلی اینکه امیرکبیر تو انتخاب هام نیست کمبود استاد الگوریتم کار خفن تو این دانشگاه هست، البته اگه هوش رو هم انتخاب میکردم امیرکبیر تو انتخاب هام نبود، به دلیل همون مسائلی که گفتم.
دلیل دیگه اینکه به طور کلی از این دانشگاه خسته شدم، واسه تنوع هم که شده میخوام دانشگاهم رو عوض کنم: دی
در کل بازم میگم اینها نظر شخصی خودم بود وگرنه همه میدونیم که امیرکبیر واسه خودش دانشگاه ممتاز و از قطب های علمی دانشگاه های کشور هست.
موفق باشید
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: راستی از piloop ,poopi چه خبر؟هنوزم باهمین؟
اونها هم هستند، بله هنوز هم با هم هستیم
وضعیت ارشدشون هم خیلی خوبه و اینجا هم سر میزنند و اگر خودشون خواستند میتونند کارنامه شون رو هم بفرستند.