کسایی که مشکلشون مهندسی نرم افزار هست بخونن :
خودم برای نرم افزار اول کتاب پارسه (سه سال پیش) رو میخونم .. بعد کتاب مقسمی که جمع و جورتره میخونم .. آخرش هم یه نگاه اجمالی به پرسمن ویرایش ۵ میزنم .. درضمن همزمان و فصل فصل این سه کتاب رو پیش میبرم که هم تکرار بشه و هم بهتر درک کنم
اگر هم توی آذر وقت داشته باشم سعی میکنم به کتاب ویرایش ۷ هم نگاه بندازم (روی هم میشه ۴ کتاب ناقابل :|)
(یادش بخیر برا دانشگاه سه کتاب پارسه + سالخورده + پرسمن خوندم .. با سه ترجمه مختلف .. بعد رفتم کتاب جعفرنژاد رو امتحان دادم .. یعنی با تمام وجود درک کردم سختی این راه رو .. برای هر واژه سه معنی مختلف خوندم که ربطشون دادم آخرش واژه ها با معانی دیگه اومده بود .. قیافم اون روز دیدنی بود :دی )
این درس یه درس مفهومی هست
مثلا سوالای پارسال که میگن مشتراکاش خیلی سخت بوده رو نگاه کردم از ۶ تا فعلا سه تاشو رسیدم بخونم
از این سه تا دوتا درست زدم
یک سوالش که نسبتا راحت بود
ولی دوتا سوال دیگه واقعا مفهومی بود .. که یکیش رو درست زدم
ولی اونی که غلط زدم هم مفهومی بود و هم در هیچ کدوم از سه کتابی که خوندم بهش توجه نشده بوده (بهترین انسجام توی خود پرسمن هم نگفته کدومه :|)
(از سه تا سوالی که هنوز بهشون نرسیدم بنظرم اگر خونده بودم میتونستم دوتا دیگشو بزنم .. یعنی با یه دور خوند کتاب ۴ تا از سوال پارسال رو درست میزنم .. خدا کنه برا کنکور هم همینطور بتونم نرم رو خوب بزنم .. توکل برخدا )
نتیجه :
برای نرم افزار باید علاوه بر خوب خوندن یه دید کامل از درس گرفت و بعضی از سوالها رو با خلاقیت خودت حل کنی چون تا اونجا که نگاه کردم داشتیم هر سال چندتا سوال که سوالش خیلی واضح بوده ولی عمرا چنین چیزی رو توی کتابا دیده باشی
کلا نرم افزار رو میشه توی ۵ دقیقه زد ... این یک مزیت
ولی خیلی باید مفهومی خونده باشی
پیشنهاد من اینه بهترین زمان یادگیری رو بزارین برا نرم افزار .. و یکم دید خلاقتر روی حل مسائل نشون بدین
به امید موفقیت دوستان
===========================
(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: از طراحان عزیز سوالات کنکور تقاضا دارم لطف کنن کنار سوال بنویسند "یه جوری سوالو دادیم که نتونی حلش کنی"
والا چه وضعیه!!!!!!!!! گسسته فصل ۲ مبانی شمارش تستا رو امروز داشتم کار میکردم! شاید ۱ یا ۲ تاشو خودم تونستم حل کنم! سوال داده راه حل رو بلد بودم ولی جواب رو دقیقا به عدد میخاست حالا تویه راه حل ۵ تا عدد مختلف دارم به توانهای ۸ بعد هر کدوم از اینا با یک عدد دیگه هم ضرب شدن در آخر هم یکی درمیون جمع و تفریق میشن!!! خووووو نامرد چه وضعیه! اینو من بخام حل کنم ۲۰ دیقه طول میکشه!! یهوووو بگو می خام سوال نتونی حل کنی ما بیخیال شیم! والا!
یوسفی هم دقیقا راه حل رو رفته بعد جواب آخرشو یهووو نوشته!!! معلومه با ماشین حساب بدست آوره :-D ما باید چی کار کنیم؟؟؟
دوست عزیز کلا گسسته همینطوری هست
اگر سخت هست برای همه هست ..
یکم باید سرعت محاسبتون رو بالا ببرید
هر چند من خودم گسسته رو تازه دیروز استارت زدم .. فقط به این امید میخونم که سوالای امسالش بتونم یکی یا دوتاشو بزنم و البته بیشتر تمرکزم رو میزارم روی موارد مشترکش با ساختمان داده و طراحی .. به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم
درضمن چیزی از گسسته یادمه اینکه گسسته درس فراری هست (یکی از علت هایی که تازه خودم الان استارتش رو زدم همین هست)
سخت تر از گسسته سوال نداشتیم تا به الان ..
برای درسای سخت باید جور دیگه رفتار کرد