(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: شما هم کاسه داغ تر از آشید و هم نسنجیده و خود رای در مورد دیگران قضاوت می کنید. من نه کسی رو مجبور کردم و نه قصد گمراه کردن کسی رو داشتم و نه توهینی میشه از این حرفام استدلال کرد ونه از موسسه خاصی دفاع کردم و نه به کسی بی احترامی. من می گم همه جور دانشجو هست و با هر وسعی، بعد تو می گی توهین کردی ؟ این چه طرز فکری من نمی دونم. شما فقط به فمر خودتی که چرا چند روز دیر اومدی شدی شدی لیست دوم !!! واقعا متاسفم براتون. آیا به فکر دوستان دیگه نیستی . به فکر کسایی که چون ماشنت نبودن باید ۵- درصد اشافه پول بدن ؟ شما به این میگید تبلی یا بی عدالتی.
" ... اگه راست می گی خودتو بهبود بده! .... " ، آخه چرا در مورد فردی صحبت می کنی که نمیشناسیش، من هر کیم به خودم مربوطه، آیا من در مورد شخص خاصی صحبت کردم. ما داریم از موسسات و قیمت های بالا حرف می زنیم تا شاید رسیدگی بشه و سال بعد ببین قیمت ها بهتره خوشحال بشیم.
"لابد بعدش میای جواب میدی که من قصدم توهین نیست و برداشت شما اینه !!!!!" بخدا قسم من از احدی نه نترسی دارم و نه واهمه، من این حرف رو تویه موسسه هم پیش مدیرشون گفتم، کلی گلایه و انتقاد هم کردم اما قبول نکردن و بهم گفتن زوری که نیست. چی فکردید شما ؟ مشخصات خودم رو با شمامو به مدسان هم تویه قسمت انتقادات فرستادم اما جواب ندادن ، شما به هیچ وجه متوجه منظور من نخواهید شد چون به فکر اون تخفیفی هستید که نگرفتید و واقعا من متاسفم. در مورد کسی هم زود قضاوت نکنید.
من نه کسی رو مجبور کردم و نه اصلا در مورد کسی صحبت کردم. همه خودشون آگاهن و به اختیار تصمیم خواهند گرفت و من از اوضاعی که از موسسات دیدم و می بینم ازشون انتقاد کردم و مطمئنم این حرف تا حدی به گوش اونا خواهد رسید که ان شاالله اینطوری باشه شاید وجدانشون بلند شد و هزینه های عادلانه تری رو برای آزمون ها تصویب کردن اما احتمالش به سمت ۰ میل می کنه و کسی براش مهم نیست مه بچه ها چی می کشن.
جای هیچ بحث و صحبتی نیست. نیت من هر چه هست خدای من می دونه و فراری از اون نیست ولی نیتی جز انتقاد از این موسسات نیست و برام مهم نیست دیگران چی می گن و چی فکر می کنن. اما دوست دارم بین دوستان سوء تفاهم پیش نیاد برای دوستان، هدف از این پستهام فقط اینه که شاید با یه احتمال کوچیکی این حرف به گوش مسئولی برسه و در راستای کاهش این نرخ های سرسام آور آزمونای موسسات رسیدگی کنه ، البته شاید . من نه خیری می بینیم و نه ضرری . البته شاید برای آزمونی باز رفتیم تو این موسسات ضررشم دیددیم اما با دیدن اینقدر بی انصافی در حق بچه هایی که من خودم هم یکی از اونام که دارن از سر اجبار میرن موسسات واقعا آدم رو اذیت می کنه.
البته توصیه من هم اینه که زیاد به این آزمونا دل نبندید و می تونید از مانشت و بچه های مانشت برای حل مشکلات و مسائل استفاده کنید. البته هر کسی نظر خاص خودوشو داره. اما میشه واقعا تو خونه نشست و حسابی درس خودن و رتبه خوبی هم آورد. خیلی از آزمونهای سال های پیش هم در دسترسی هست و برای تست زنی ازشون می تونید استفاده کنید. یا حداکثر تویه ۲و۳ تا آزمون نهایی ثبت نام کنید( از سر اجبار) تا یه محک کلی هم داشته باشین اما مسلما همه می دونن که نباید به این رتبه های آزمونا موسسات دل بست . می تونید کتاب ها و مراجع رو کامل بخونید و مبعدش مشکلات خودتون رو اینجا مطرح کنید که مسلما دوستان زیادی پاسخ خواهند داد تا فشار هزینه های آزمون هارو تحمل نکنید.
موفق باشید
سلام
- ما اینجا نمیایم واسه بحث و طرفداری از موسسات
- در ضمن این شمایی که شدی کاسه داغ تر از آش. بازم می گم اگه دلت به حال مردم می سوزه سعی کن فقط حرف نزنی، یه گوشه جامعه اندازه یه نفر در جامعه خودت عدالت رو اجرا کن. اونوقت میشه گفت واقعا داری کاری واسه اعمال عدالت می کنی.
- موسسات دلشون به حال کسی نمی سوزه که بخای وجدانشون بیدار کنی.
- اصلا ناراحت تخفیف گرفتن نبودم و منظورم این بود که منم تنبلی کردم که گروه دوم شدم.
- مسئله ترس و واهمه نیست، مسئله انتقاد درست و احترام به اشخاصه برای حق انتخاب.
-من خودم هم پارسال دو تا جامع شرکت کردم چون واقعا هزینشو نداشتم. امسال هم کار کردم بازحمت خودم پولشو جور کردم که بتونم شرکت کنم. همه مشکل دارن. به هر نوعی. منظورم اینه که شما می تونید انتقاد کنید خدا هم از نیت شما آگاهه ولی ما آدمیم خدا نیستیم، منظورتون خوب برسونید و اینکه قصدم توهین به شخصیت شما نبوده و نیست.
قبول دارم بی عدالتی هست در همه ی جامعه، ولی کاری که می تونم بکنم اینه که خودم عادل رفتار کنم و فقط حرف نزنم و هر جا می تونم به هر کس به هر نوعی می تونم کمک کنم.
- من کلی از آزمونهای سال قبل + بودجه بندی موسسات دارم و خودم واسه خودم برنامه ریزی کردم و فقط می خاستم در جو امتحان باشم تا بهتر به هدفم برسم. شخصا دلم به آزمون و درصدهاش خوش نمی کنم. اینا مفیدن اما کافی نیستن و دلم به تلاش خودم و یاری خداوند خوشه.
دلم میخاد همه به درسامون بچسبیم تا موفق بشیم اونوقت بتونیم مفید باشیم بدون ترحم. ( منظورم خودم هم هست)
موفق باشید.