(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط: از چه منابعی می خواین استفاده کنین؟
لطفا به منم بگین
من منابعم رو با توجه به امادگی کم خودم و کتابهایی که تو دانشگاه دیده بودم و دوستان هم دانشگاهی که از کتابها استفاده کرده بودن و از همه مهمتر از مصاحبه هایی که با دوستان انجام شده انتخاب کردم به نظر من بهتره خودتون با توجه به اون کتابهایی که دیدید و امادگی خودتون و مصاحبه ها منابعتون رو انتخاب کنید. اگر هم خواستی خصوصی بگید تا منابع رو بگم.
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ق.ظ)faride.hz نوشته شده توسط: شما اسمتون توی لیست بوده؟الان دیگه نمیشه اسمی به لیست اضافه کرد؟
بله اسم من تو لیست چهارم بود فک کنم دیگه وقتش تموم شده با توجه به این پست اقای جهانی عزیز
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط: میشه یه گروه جدید تشکیل بدیم؟
با توجه به این پست اقای جهانی وقت تموم شده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ولی یه تماس هم با مدرسان بگیرید شاید تمدید کردن اگه متقاضی زیاد باشه
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)IT86 نوشته شده توسط: منم میخام تخفیف بگیرم
آقای جهانی یک لطفی کنید بما ممنون میشیم
اقای جهانی که به همه بچه ها خیلی لطف دارن بخصوص تو قسمت مشاوره ایشا... بتونه به شما هم کمک کنه