(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)sanaz_29 نوشته شده توسط: من نگفتم ارزون تر نیست دوست گرامی، بدم من نگفتم که چرا تایپیک منو بستید انگار هر کی ندونه فکر میکنه تایپیک ماله من بوده!!!! به من چه که بسته شده ، بی زحمت می خوایی جواب بدی اول درست بخون بعد جواب بده!!!!!
من نه تبلیغ پارسه رو کردم نه بدی از مدرسان مدرسان رو گفتم
من مقایسه کردم، که میگید ۵۰% تخفیف و گندشم میکنید....
بعدام جای کسی هم تصمیم نگرفتم و فقط نظرمو دادم و با این جبهه ای که گرفتی یعنی کاملا با حرف من موافقی و می خوایی بپوشونی خطاهای خودتو
من حرفم این بود که به عنوان یک دانشجو دوست دارم حق انتخاب داشته باشم، بتونم بین بد و بدتر انتخاب کنم نه از روی اجبار، و از مدیریت سایت هم فقط خواستم اگه وجدانی داره کار میکنه یا جفتشو باز کنه یا جفتشو ببنده. همین
حالا باز اگه میخوایی دعوا کنی که دیگه اون بحث جداست
دوست عزیز احساس میکنم اگه حرف خودتون که میگید درست بخونید اول خودتون انجام بدید بعد به دیگران نصیحت کنید قشنگ تر
هم میشه اگه دقت میکردید بنده نوشتم (شماها رو) این "ها" دوران محصلی ما نشان جمع بود به یک شخص اشاره نداشت اگه گسسته و بحث منطق هم بیشتر میخوندید یا دقت میکردید "استنتاج" میشه به اعضأ شرکت کننده در تایپیک مورد نظر شما این تایپک که هم میبینی برای گرفتن تخفیف بود که اونم به نفع اعضأ شرکت کننده و "علاقه مند" بود شما آزادی اگه فکر میکنی جای دیگه بهتره برو اونجا چرا میخوای نظر دگران عوض کنی
در ضمن کسی فکر نکنم گنده کرده باشه عددیو این موسسه واقعا داره این درصد میده تبلیغ کرده و به حرفش پایبند بود
موسسات دیگر هم همینطور ،تبلیغ یه امر قانونیه چون تازه ثبت نام کردید من فقط محض اطلاع با اطلاعات جزی خودم میگم که جدیدا سایت مانشت تبلیغات گذاشته برای در اوردن خرج سرور از این قبیل, این که با چه موسسه قرارداد بسته مربوط به ادمین
لابد موسسههای دیگه پیشنهاد ندادن دوست داشتن اقدام کنند این از زرنگی یه شرکت بود که تشخیص زودتر داده
تبلیغات صحنه رقابت
بنده دیگه این بحث ادامه نمیدم چون احساس کردم بی انصافانه دارید صحبت میکنید سعی کردم چیزی که از نظر من "حق" بود بگم باقی چیزها مربوط به ادمینها ، بحث تایپیک و موضوش در مورد چیز دیگست بهتر به حاشیه کشیده نشه