(۱۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ب.ظ)khodam نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان . یک پیام خصوصی گرفتم که شایعه شده من یوسفی هستم . البته من خیلی دوست دارم مثل ایشون بشم و هدف بنده هم همین است . من دانشجوی ایشون در دانشگاه شریعتی بودم و ایشون خیلی به من محبت داشت و در کلاس کنکور هم برای من تخفیف گرفت و امسال هم رتبه خوبی اوردم. این شایعه از طرف یکی از دوستان خودم در شریعتی شروع شده و برای ایشون خیلی متاسفم . ای کاش ایشون ابتدا با من یا حتی استاد صحبت می کردن و می فهمیدن ماجرا چیه . این خیلی ظلم است به هر حال امیدوارم اقای یوسفی بنده رو ببخشن . در ضمن کاربران aryaee , majid gh خود شما از طرف موسسه خاصی و برای اشخاص خاصی دارید تبلیع می کنید . اگه مایل بودید باهم قرار ملاقات بذاریم و همه چیز روشن شود
سلام. من همان TivaMoradi هستم ولی متاسفانه نمی دانم چرا account من خراب شده و نمیتونم login کنم و به همین دلیل مجبور شدم که یک account شماره ۲ بسازم.
پیش از هرچیز میخواستم بگم که مشکل در اینجا تنها محدود به آقای مهندس نیست و خودفروشی اساتید نصیر که در این آموزشگاه رشد کردند و یک دفعه دسته جمعی زیرآب همین مؤسسه را زدند و رفتند پارسه همانقدر سودجویی است و رفتار غیر اخلاقی را در بازار کنکور نشان میدهد که تبلیغات جناب مهندس با اسامی ناشناس برای خودشان و به همین دلیل هست که من گفتم بچهها باید مواظب باشند و در دام سودجوییها گرفتار نشوند.
اما چند کلام با کاربر khodam
اولا اینکه شما میخواهید با قرار گذاشتن مشکل را حل کنید؟ ما را گرفتید یا خودتان را؟. هر خنگی میدونه که سر قرار آدم میتونه پسرخاله یا دخترعمه اش را بفرستد.
دوم برای رو شدن ماجرا که نیاز به لینک سایت کارشناسی نبوده. از همین جا هم مشخص است. بگذارید فقط سه-چهار نمونه بگم.
در مورد دکتر نیکوبین جنابعالی فرمودید که کلاسهای ایشان در نصیر به حد نصاب نرسید و تشکیل نشد و بعد هم فرمودید که شما به جزوه ایشان نگاه کردهاید و بی خود است و به درد کنکور نمیخورد. میشه بگید جزوه کلاسی که تشکیل نشد را شما چجوری دیدید؟!!! کاملاً واضح است که این تخریبهای ناجوانمردانه فقط به خاطر این است که آقای دکتر نیکوبین میخواستند همان درسهای آقای مهندس را در نصیر ارائه دهند.
شما میگید برای اینکه بتونید در کلاسهای کنکور ثبت نام کنید آقای مهندس برای شما تخفیف گرفتند. ولی قبلا که گفته بودید شما درس معماری کامپیوتر را هم در کلاسهای دکتر اجلالی ثبت نام کردهاید و هم در کلاس آقای مهندس؟!!!! لابد آقای مهندس آنقدر برای شما زیاد تخفیف گرفتند که پول زیاد هم آوردید و تونستید توی درسها دوتا دوتا با استادهای مختلف ثبت نام کنید تا مقایسههای مورد نظر آقای مهندس را ارائه دهید.
تخریبهای شما علیه دکتر حاج سید جوادی به نظر خودتان مشکوک نیست؟ یعنی این همه شاگرد سرکلاسهای ایشون رفتهاند و مشکل را اینقدر جدی ندیدهاند. ولی شما متوجه جدی بودن مشکلات شدهاید؟ شاید هم قضیه این است که برخی از درسهایی که آقای مهندس ارائه میدهند، دکتر حاج سید جوادی هم ارائه میکنند.
بازهم بگم یا بسه؟!!!
شما تمام این شواهد فوق را بگذارید کنار لینک سایت کارشناسی. خوب به نظر شما باید چه نتیجهای گرفت؟!!!