(۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: خواب الودگی دلایل زیادی داره.
مثلا میگن جایی درس نخونید که میخوابید!(شما احتمالا این گزینه راجبتون صدق میکنه)
کم بود کسیژن هوا و هوای گرم و از همه اینا مهم تر عادت نداشتن به درس خوندن.
بهتره برید جایی که مجبورباشید فقط درس بخونید مثل کتاب خونه.
۱ ساعتی رو مشخص کنید و به درس اختصاص بدید؛ حتی اگه حوصله شو نداشتد تویه اون زمان کار دیگه ای نکنید و فقط کتابا رو نگاه کنید. بعد مدتی عادت مکنید
گل گفتیننننن
اتاق دیگه هم که از کجابیارم
عادت به کتابخونه هم ندارم دیگه مجبورم تو همین اتاقم درس بخونم
من تو کتابخونه خوابم می گیره تو اتاق خودم یاد خاطرات دوستام میوفتم و عادت دارم تو شلوغی درس بخونم که هی یکی بهم تلنگر بزنه بگه بخون
ولی از وقتی رفتم همایش یکی از این موسسات خیلی انگیزه م بیشتر شده می دونی وقتی هر وقت بی حوصله شدی هدفتو پیشت مجسم کنی خیلی انگیزه ی بیشتری می گیری
واسه همین سعی می کنم از لحظه لحظه های زندگیم استفاده کنم
باورت نمیشه کجا درس می خونم:
۱- در راه پله جلوی ورودی واحدمون یه پادری می ندازم می شینم روش چون همش از نور طبیعی استفاده می کنم کمتر خسته می شم(نور لامپ و مهتابی خسته م می کنه) و دیگه اینکه هر از چند گاهی باد میاد می خوره تو صورتم
۲- در حیاط ساعت ۵ تا ۷ بهترین ساعت استفاده از حیاطه البته بعدش انقدر عمیق درس می خونم که نمی فهمم دارم تو تاریکی درس می خونم یکی که رد می شه چراغ های حیاطو واسم روشن می کنه
این دو جا فوق العاده تستش واسه من جواب داده
من پیشنهاد می کنم جاهای مختلف خونه رو امتحان کنید
من یادمه واسه کنکور کارشناسی می رفتم پشت بوم بین دو تا کولر ی که روی پشت بوم بود یه سقف درست کرده بودم با یه فانوس گذاشته بودم
ولی الان با راه پله بیشتر حال می کنم!
خلاصه این که حتی کوچکترین جاهای خونه رو هم امتحان کنید!