یکی از خواننده های لس انجلسی یه اهنگ داره که میگه :
حسن جمال به تبی بنده .... مکنت و مال به شبی بنده
واسه ی همینه .... مهربونیتو دوست دارم ....
ای بابا جو گیر شدم
... همون بیت اول مد نظر بنده است ...
در اصل علم و درس خوندن یک موجودیت معنویه نه مادی . فرق موجودیت های مادی و معنوی در بقا اونهاست .
اون دوستی که میگفت فامیلشون پوشاک میفروشه و ماهی ۶ میلیون داره ، فرض کن خدایی نکرده یک شب اون مغازه اتیش بگیره و فامیلتون هم کلی جنس خریده باشه و باعث شه که ورشکست بشه . چیزی براش نمی مونه . چون تمام زندگیش رو بر یک موجودیت مادی بنا کرده.
اما کسی که علم داره تا وقتی زنده است اون علم باهاشه . و میتونه هربار که زمین میخوره باز هم شروع کنه چون به نقطه صفر بر نمیگرده علمش.
این رو گفتم تا کمتر علم رو با ثروت مقایسه کنید و تلاش هایی که تا الان انجام دادید رو کم ارزش کنید .
توی دین ما پاداش کسی که داره میره به سمت مکتب برای کسب علم و دانش خیلی زیاده . هر قدم که بر میدارید به سمت مکتب
هزاران فرشته برای شما دعا میکنن و براتون در کارنامه اعمالتون خیر و نیکی ثبت می کنن.
داستان اون کسی رو نشنیدید که فوت کرد و پیامبر بر سر قبرش که رسیدن به اصحاب فرمودند به قبرش نزدیک نشوید . وقتی برگشتن پیامبر به اصحاب فرمودن روی اون قبر فاتحه بخونید . وقتی دلیل رو پرسیدن ایشون فرمودن : در راه رفتن این مرده در حال عذاب کشیدن در اتش بود . اما در راه برگشت در ارامش بود و بخشیده شده بود. چون فرزندش امروز بسم الله الرحمن الرحیم رو یاد گرفت .
فقط دنیا رو نبینید . با درس خوندن هم میشه پول در اورد و زندگی رو چرخوند. پول زیاد نگبت میاره ( به عینه دیدم چندین مورد رو ) . ادم رو از خدا دور میکنه و به دنیا میچسبونه.
یه آشنا داریم که ماهی ۲۰ میلیون درمیاره توی یک شرکت خصوصی معاونه . از هفت صبح تا ۱۲ شب سرکاره وقتی میرسه خونه ساعت ۲ نصفه شبه. ۵ ساعت میخوابه باز روز از نو .... تورو خدا این زندگیه ؟ زن و بچه هاش اصلا محل سگ هم بهش نمیزارن همش با پولایی که اون میده بهشون میرن این ور اون ور خوش میگذرونن .
شما تلاشتون رو بکنید و به سهمی که خداوند براتون روزی قرار داده راضی باشید . خدایی که روزی همه موجودات زمین از ریزترینشون تا درشت ترینشون توی دستای اونه. از شما حرکت از خدا برکت .
در اخر یک حدیث از امام علی : اى فرزند آدم ! آنچه که بیش از خوراک روزانه ات کسب کرده اى تو در آن نگاهبانى دهنده براى دیگران گشته اى .