(۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: منم کتاب راهیان ارشد هوش راگرفتم پس امیدوار باشم که باخوندن اون بتونم عالی بزنم هوشا؟
معماری هم سخته برام شما مانو خوندید بعد پوران؟
نرم افزار را اگه فقط پارسه بخونم چه قدر از مطالب را پوشش میده و تا چه حد توانایی دارم برای کنکور؟
تست ساختمان و طراحی که نوشتید زیاد زدید از چه کتابی ؟واقعا با سیستم حقیقت میتونم ۱۰۰بزنم؟
منابع عمدتا بامن یکی هست اما تسلط من کم بود چون مرورم کم بود
زیاد مرور داشتید ؟
تشکر و تبریک
ممنونم بابت تبریکتون
در مورد هوش، خوندن کتاب راهیان خیلی مفیده ولی اینکه آیا میتونین عالی بزنین یا نه، بستگی به این داره که اولا چقدر خوب مطالب رو یاد بگیرین و دوما اینکه طراح چه سوالاتی و در چه سطحی بده... و البته سوالای غلط طرح نکنه!
من کمی از مانو رو برای معماری خونده بودم ولی اصلا به کارم نیومد، همون پوران و راهیان بهترین کمک رو به من کردن
نمیدونم نرم افزار پارسه چقدر خوبه چون نخوندم، ولی همچنان نظرم روی کتاب مرجع هست
برای ساختمان و طراحی تست های پوران و پارسه رو زدم ... و همین طور تست های کنکور های آزمایشی مختلف (مال سال های مختلف)
با سیستم عامل حقیقت شاید نتونین ۱۰۰ بزنین ... ولی خوندنش به نظرم خیلی واجبه
من متاسفانه نرسیدم مرور کنم (۲ ماه آخر رو نتونستم درس بخونم) اما به نظرم تست زنی زیاد یکی از نقش های اصلی در رتبه من رو داشته
(۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: سلاممممممممممممم تبریکات فراوان من منتظر مصاحبه شما بودم تا کمک بخوام ازتون اگه ممکنه
من دوسال تموم این کتابا را خوندم و کاملا مسلطم اما نتیجه خوبی نگرفتم مشکل کار من بنظر شما کجاس؟
کتابام:گسسته قلی زاده+پوران/ ساختمان مقسمی+پوران/الگوریتم مقسمی+پوران/نرم پوران/ شبکه حقیقت/ سیستم عامل: استالینگز+پوران/مدیریت پوران/ پایگاه حق جو+پوران/هوش راسل+پوران
بنظر شما برای کسی که بخواد الگوریتم و ساختمانا در حد عالی بفهمه کدوم کتاب بهتره: نیپولیتان/clrs/دکتر قدسی
نرم افزار پارسه بهتره یا سالخورده؟پرسمن ویرایش ۷ ترجه چه کسی باشه بهتره؟
پایگاه لازمه رانکوحی حتما خونده شه؟
سیستم عامل و شبکه جز این کتابا باید چی خوند؟ انگار اینا کافی نیست
شرمنده زیادوقتتونا گرفتم ممنون میشم جوابما بدید
سلام. خیلی ممنونم ازتون
کتابایی که خوندین خوب هستن، ولی شاید تست به اندازه کافی نزدین، شاید خلاصه برداری و مرورتون کافی و درست نبوده... دلایل میتونه متنوع باشه ... ولی موضوع تست زنی زیاد و مرور کردن مرتب خیلی مهم هستن...
برای الگوریتم و ساختمان من تا حدی از کتاب دکتر قدسی استفاده کردم و واقعا نیازی به CLRS پیدا نکردم. ولی برای تست و نکته هم از کتاب های پوران استفاده کردم که خیلی مفید بودن برام
من نرم افزار رو از ویرایش ۵ پرسمن، ترجمه جعفرنژاد، خوندم و راضی هم بودم ... در مورد کتاب های دیگه نظر خاصی ندارم
در مورد پایگاه هم من سال اول چند فصلی از رانکوهی رو خوندم... ولی سال دوم بیشتر وقتم رو گذاشتم روی مقسمی و زدن تست های مختلف... همون هم برام کفایت کرد. ولی اگر بخوایین از یه کتاب دیگه هم به عنوان کتاب درسی استفاده کنین، کتاب دکتر حق جو گزینه خوبیه
برای شبکه کتاب کوروس و برای سیستم عامل هم کتاب سری شاوم رو میتونین اضافه کنین به برنامه تون