سلام به همه
دوستان خوبم
متاسفانه توی سالهای اخیر همه شاهد انواع مشکلات توی
نتایج و کارنامه های سنجش بودیم، ولی متاسفانه اینبار دیگه واقعا فهمیدم که علاوه بر خود سازمان سنجش
طراحان تست و کارشناسان هم خیلی .....!
با توجه به تسلطم به درس نظریه زبان گزینه ۳ سوال ۵۵ کنکور (دفترچه B) رو سر جلسه براحتی رد کردم و گزینه ۱ رو به عنوان گزینه صحیح زدم ، ولی در عین ناباوری وقتی که کلیدا اومدن سازمان سنجش گزینه ۳ رو به عنوان گزینه صحیح اعلام کرد
زمان اعتراض هم با کلی مستندات اثبات کردم که گزینه ۳ کامل اشتباه است ولی بازم کلید نهایی که اومدش همون گزینه ۳ گزینه صحیح انتخاب شده بود .
چند روز پیش اثباتم رو برای اساتید معروف این درس از جمله آقای
دکتر کارگهی فرستادم و اون هم کامل تایید کردن که
گزینه ۱ جواب صحیح است و با
دکتر نوراله هم حضورا صحبت کردم.
اول از همه فایل اثباتم رو برای بچه هایی که به درس نظریه تسلط دارن میذارم که خودشون ببینن و قضاوت کنن.
Automata.pdf |
|
اندازه فایل: ۴۲۹/۲۹ KB |
متن سوال من از آقای کارگهی :
با سلام خدمت استاد محترم دکتر کارگهی
استاد در کلید های نهایی تصحیح شده که توسط سازمان سنجش اعلام شد تست شماره ۵۵ نظریه گزینه ۳ اشتباه به عنوان کلید اعلام شده در حالی که کلید صحیح گزینه دیگری است که اثبات در فایل ضمیمه کامل توضیح داده شده. با توجه به اهمیت دروس مشترک حق دانشجویانی مثل من که به درس نظریه مسلط هستند ضایع شده امیدوار بودم که با حضور اساتیدی مثل شما در کلید نهایی این تست تصحیح بشه ولی متاسفانه تصحیح نشد. (فایل اثباتم رو با ایمیل برای دکتر کارگهی ارسال کردم)
پاسخ دکتر کارگهی :
سلام همانطور که اشاره کردید، گزینه صحیح ۱ است.
فقط توجه داشته باشید که دفترچه شما A, B, C یا D است چرا که ممکن است جای گزینه های صحیح در
دفترچه های مختلف متفاوت باشد و شما کلید مربوطه را ندیده باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
و شخصا نیز رفتم پیش دکتر نوراله و همین سوال رو هم از ایشون پرسیدم که
ایشون نیز وقتی که اثبات منو دیدن،گزینه ۱ رو به عنوان جواب صحیح تایید کردند.
حالا با توجه به این اثبات و جوابیه اساتید، گزینه ۱ باید به عنوان گزینه درست انتخاب میشد و
۵/۳۳ درصد به دروس مشترک من اضافه میشد. حالا برای اینکه تاثیر ۵/۳۳ درصد مشترک رو ببینید نظرتون رو به این دو کارنامه که در زیر گذاشتم جلب میکنم
کارنامه خودم
رتبه ۶۳ نرم افزار:
۵۲ درصد مشترک
۴۵ درصد تخصصی
ریاضی ۴ درصد
زبان سفید
کارنامه
رتبه ۱۱۴ نرم افزار که توی مانشت موجوده :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۵۲ درصد مشترک
۴۶ درصد تخصصی
ریاضی سفید
زبان سفید
ببخشید زیاد حرف زدم خیلی حالم گرفته شد توی کشوری دارم زندگی میکنم که حق دانشجویانی مثه من که این همه برای کنکور زحمت کشیده اند اینطور ضایع میشه و ...
پ.ن: برای
مدرسان و
پوران و سایر موسسات کنکوری متاسفم که اونا هم مثه طراح کنکور تعطیل تشریف دارند و گزینه ۳ سازمان سنجش رو به عنوان کلید صحیح با یک سری دلیل مسخره توی کتاباشون آوردن
ان شالله تا چند روز دیگه مصاحبه کامل و مفید رو اگه خدا بخواد واسه دوستان کنکور ۹۳ میزارم
موفق باشید.