تجربه من میگه کم کاری توی دروس مشترک حماقته، یعنی اینکه نه تنها باید هر ۵ تا درس رو بخونی( مهندسی رو میگم) بلکه هر ۵ تا باید دقیق خونده بشه نه اینکه فرضاً سیستم عامل فقط مطالب مهمش خونده بشه( هر چند فکر نکنم هیچ سالی مثل امسال مسخره بشه: نه نخی - نه صفحه بندی، نه سوال زمانبندی استانداردی ...) اصلاً خداییش کی فکر میکرد برا مهندسی از CScan و اینچیا بیاد . پس ۵ تا درس رو هم از مرجع میخونید و هم ۲ تا کتاب تستی که باید یکی از این کتابهای تست کتاب پایه شما باشه و چند بار از روی ون بخونید( خیلی مهمه) تست هم تا میتونید بزنید چه تالیفی چه کنکور( هر رشته و گرایشی)، مطالب رو بفهمید و نه حفظ کنید.
اگه وقت کم آوردید فقط مجازید ۱ درس ریاضی + ۱ درس تخصصی که واقعاً داخلش داغون هستید رو بیخیال بشین، اگه درس مشترکی رو حذف کردید هم کار بسیار خوبی انجام دادین چون پایه علمیتون برای سال بعد قویتر میشه
( هر چند که باید سعی کنید کارتون به اینجا نکشه )
اکیداً توصیه میشه درسی رو حذف نکنید. درسی رو بصورت فقط مطالب مهم نخونین مثلاً برا محاسبات اگه قرار بود مهم ترین بخش حل معادلات دیفرانسیل بخونید حتماً
سراغ رانگه کاتا میرفتید اما امسال میلن دادن که نسبت به رانگه کاتا خیلی کمتر ازش سوال اومده
دوران مرور و تست زنی خیلی وقت گیره، من فکر میکردم میتونم تو ۲۰ روز خلاصه هایی که واقعاً خلاصه بود + تست های منتخبی که علامت زده بودم رو بخونم اما در پایان کار دیدم این کار حداقل ۴۰ روز زمان میخواد چون باید دوباره خلاصه خلاصهها + تست های منتخب منتخب شدهها رو دوبار بزنید.
در ضمن آزمون دادن برا یه رشته از نظر من بهتره، من حتی برا گرایش مهندسی نگاه به سوالات تخصصی نرم افزار هم نکردم.