الان خانوما بیشتر دنباله پول هستند و زیبایی!
بیشتر شکستی هم که میخورن بخاطر این نقطه ضعفشونه! تازه طلبکارم میشن که همه عشقم گذاشتم اون نامردی کرد و تنهام گذاشت
هرورقت عشق کسی هستی تو عشقت کس دیگه ای.هروقت عشقت کسیه عشق اون کس دیگه ای .کارا دنیا برعکسه
ولی حقیقتش اینه که اخلاق مردها خیلی بهتر از خانوماست تاحالا دیدن مردی از زنش جوانتر باشه!
تا حالا پرسیدین چرا خانوما بیشتر عمر میکنن خوب چون شوهرشون رو حرس میدن زود پیر میشه
میگن اقایون ارزوشون فقط ازداوجه و بس! ولی خانوما ازدواج میکنن تا به ارزوهاشون برسن!
تو همین تاپیک نگاه کنین متوجه میشین طرف واسه ماشین ۰۰۰۰۰ اینا صفر نیست اگه ریاضی بدونی اون یک بی ارزش اخلاق(ارزش یکان داره) اون صفرها درسته که بدون یک معنی نداره ولی چون ار مرتبه بالایی هست اهمیتش بالاتره
بعدشم یه چیز جالب زندگی هست ادم همیشه بدنبال کمبودهای زندگیش میره خانوم میخاد شوهرش پولدار باشه بنظر من پسره نباید همسرش پولدار باشه!
من با این ملاکها موافق نیستم!!!!!!!!!!!!!!!
همه اینا لازمه ولی این شکلی غلطن!!
درسته که همه چی اخلاقه ولی بیتشر این درمورد خانوماست من مردی ندیدم که بتونه اخلاق همسرش رو عوض کنه! ولی خانومهای خوبی دیدم که با مهربونی تونستن اخلاق همسرشون رو خوب کنن! چرا که گفتن پشت سر هر مرد موفق یه زن موفق هست ولی پشته زنه موفق مرد نیست!! هرچی موفقیته خوده زنه خودش داشته !
مرد بداخلاق رو میشه حمل کرد ولی زن بداخلاق اصلن نمیشه تحمل کرد! بهش فکر کنین دلیلشو میفهمین!
(۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: من بداخلاقم!! زن نگیرم؟
شما بداخلاق نیستی بنظر من متواضع هستین که اینو میگین!
برام یه چیزی عجیبه مگه نمیگن مرد و زن هم جور همو پیدا میکنن!!!
ولی دیدم خانوم های بداخلاقی که شوهر خوش اخلاق دارن! برعکسشم دیدم نمیدونم این چرا اتفادق میوفته شایدم عذاب خدا باشه واسه بندگانش که تو این دنیا بهشون میده!