تا حالا دقت کردین که روزای هفته اینجوری میگذره :
شــــــــــــــــــــــنبــــــــــــــــــــه
یــــــــکشــــــــنبـــــــــــــــــــه
دوشـــــــــــــنبـــــــــــــــــــه
سه شـــــــنبـــــــــــــــــه
چـــهـــار شنبـــــــــــــه
پنجشنبه جمعه!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اعتراف میکنم اولین روزی که رفتم دانشگاه نیم ساعت تو حیاط نشسته بودم تا زنگ رو بزنن که برم سر کلاس
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه عمر رفتیم سینما آخر نفهمیدیم دسته های صندلیش ماله خودمونه یا بغل دستیمون!
رفتم نمایندگی به مسئولش میگم فرمون ماشین زیاد صدا میده، چی کار کنم؟ میگه صدای ضبط رو زیاد کن!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساعت خوابیده ، چهارپایه آوردم ، میگه میخوای باتریشو عوض کنی ؟ گفتم پَ نَ پَ اینجا سروصدا زیاده ، میخوام ببرمش اتاق خواب بخوابه !
نمیدونم چرا هر موقع تصمیم میگیرم درس بخونم سرعت ایتنرنت خوب میشه!
بچه که بودم شناسنامه داداشم گم شد
الان دوازده سال میگذره
ولی هیچکس نمیدونه
که شناسنامش و گرو گذاشتم تو کلوپ سر کوچه و یه سگا گرفتم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا دقت کردین صدای دزدگیر ماشینو همه میشنون بجز خود صاحب ماشین !
{ مخصوصاً نصف شب }
لــــــــــذتی که در خوابیدن روی جزوه هست تو خوابیدن روی تختـخواب نرم نیس ...
هیچ لذتی بالاتر از این نیست که یه تیکه از سرعت گیر کنده شده باشه و تو بتونی چرخ ماشینو از اونجا رد کنی...
خدایا این لذتارو از ما نگیر...
رفتم ساعت سازی به یارو می گم ساعتم کار نمی کنه، میپرسه یعنی درستش کنم؟
پـــ نه پـــ باهاش صحبت کن سر عقل بیاد بره سر کار!!!
از این که نمیاد...
اینو بلدم ...
صبح پا میشم میخونم اینو ...
زمزمه های درونی من در حال درس خوندن و رد کردن صفحات ..!
تا حالا دقت کردین با این همه پیشرفت علم ، هنوزم هیشکی نمیدونه که از تو یخچال دقیقا چی میخواد