غضنفر تو قطار میشینه به صندلی روبرویی میگه:
به سلامتی دارین برمیگردین؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا دقت کردین ؟
آخه واسه چی جعبه پیتزا مربعی شکله
بازش میکنی دایره پیدا میکنی !
بعد مثلثی میخوری !
--------------------------------------------------------------------------------------------
نقش منشی در فیلم ها :
- آقای رییس من بهشون گفتم شما جلسه دارین ولی ایشون . . .
- اشکالی نداره، شما بفرمایید !
برای کاهش وزن ابتدا سر خود را به چپ و سپس به راست بچرخانید
این حرکت را چند بار در موقع تعارف شیرینی، شکلات، تنقلات
و غذاهای چرب و چیلی انجام دهید !
حتما لاغر میشوید
دو شکارچی با هم صحبت می کردند!
اولی پرسید: اگر خرسی به تو حمله کند، چه می کنی؟
دومی: با تفنگ شکارش می کنم.
اولی: اگر تفنگ نداشته باشی چه؟
دومی: می روم بالای درخت.
اولی: اگر آنجا درخت نباشد چی؟
دومی: خب، پشت یک صخره پنهان می شوم.
اولی: اگر صخره نبود چه؟
دومی: توی گودالی دراز می کشم.
اولی: اگر گودال هم نبود؟
در این موقع شکارچی دوم عصبانی شد و گفت: داداش بگو ببینم، تو طرفدار منی یا خرسه؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
حیف نون ﺍﺯ ﺟﻮﺏ ﻣﯽ ﭘﺮﻩ ﺍﺯﺵ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻥ
ﺩﻭﺭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯿﺰﺍﺭﻥ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ
ﺩﻭﺭ ﺗﻨﺪ ﻣﯽﺯﺍﺭﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻩ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍر
---------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا دقت کردین سر میز غذا وقتی به طرفت میگی نمکدون و بده …... اول خودش نمک میریزه رو غذاش بعد میده بهت
به غضنفر میگن : نظرت درباره بند گردنی موبایل چیه ؟ میگه : خوبه , فقط موقع شارژ گوشی یه ۲ ساعتی آدم رو از کار و زندگی میندازه!
لپ تاپم رو بردم نمایندگیش، می گم ضربه خورده کار نمی کنه، یارو می گه ضربه فیزیکی؟
پـَـ نه پَــ، بی محلی کردم یه کم، ضربه روحی خورده!
----------------------------------------------------------------------------------------------
یک دوست واقعی کسی هست که وقتی زمین میخوری ، میاد و دستت رو میگیره و از زمین بلندت میکنه !
البته بعد از اینکه خندیدنش تموم شد !
----------------------------------------------------------------------------------------------
تهدید جدید غضنفر: اگه منو تهدید کنی خودمو به قتل میرسونم!
اومدیم خونه، به خواهرم می گم چراغو بزن. می گه یعنی روشن کنم؟
پـَـ نه پَــ، دعواش کن!
سیب تا حالا ۳تا کار مهم کرده!!
اول حوا رو گول زد،
بعد نیوتن رو از خواب بیدار کرد،
و در آخر نظر آقای استیو جابز – رئیس کمپانیAppLe – رو به خودش جلب کرد
باغبان در را نبند من فرد گلچین نیستم ................... بابا توپمون افتاده توی باغ!