(۱۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: سلااااام بچه ها دیگه سال نو هم مبارکا و این حرفا ...
من از دیروز شروع کردم ... واسه نرم میخوام بخونم ... ولی فخط همین درسا رو واسه خوندن انتخاب کردم
ساختمان - سیستم عامل - طراحی الگوریتم - معماری- پایگاه داده
ریاضی نمیخوام بخونم ... به نظرتون با همینا میشه قبول شد ؟؟
حقیقتش من دوست خودم پارسال اصن نخوند واسه کنکور ولی تو تکمیل ظرفیت نرم دانشگاه آزاد قزوین قبول شد ....
همینجوری میخوام بخونم ولی هیش نمیدونم حالا دانشگاه آزاد میخوام برم یا نه
سلام بر دختر مجازی
دختر گرامی به جانه خودم معماری نیست من نمیدونم تو چرا به این معماری گیر دادی طفلی معماری گناه داره
بر اساس دلیل بهتون میگم خوده بنده و دوستان بنده سال پیش قبول شدیم معماری شرکت کرده بودیم ولی چون نرم میخواستیم بقبولیم نرفتیم اونم داریم واسه علوم تحقیقات تهران میخونیم و الا نمیخونیدندیم توجه میفرمایید دیگه
سال پیش بنده و دوستان ۵۰% ۴۰% زبان زدیم و یکی دو سوال معماری قبول شدیم تویه تکمیل ظرفیت دوم آزاد
امسال هم فکر کنم همه قبول هستن ولی از دانشگاه های مختلف امسال رقابت بر سر دانشگاهای خوب مثل علوم تحقیقات تهران و قزوین می باشد
بهتون پیشنهاد میکنم درسهای آسون رو زیاد مطالعه بفرمایندندین
از آسون به سخت
۱-زبان. ۲منطقی .۳پایگاه. ۴نظریه ( شاید از نظره بنده آسون باشه نمیدونم).۵ساختمان .۶سیستم . ۷طراحی
دوستان همه قبولیم اصلا استرس نداشته باشین فقط بخونید من که از الان میگم قبول هستم شمارو نمیدونم
اینجانب شخصا با مدیر گروه یکی از دانشگاههای بزرگ آزاد در اتاق ایشون فیس توفیس باهاشون میحرفیدم فرمودن پارسال هرکی ثبت نام کرده ورش داشتند قابل توجه همه دوستن خواستم بگم چون بچه های زیادی استرس دارند بابا بیخیال استرس
الان هم شما با خیال راحت برید بخونید خدا هیچ تلاشی رو بدون مزد باقی نمیذاره مطمئن باشید ولی از بنده میشنوید خوب بخونید تا حداقل از یک دانشگاه مناسب قبول شوید
یا علی