(۱۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)khanomi نوشته شده توسط: بچه ها سلام
من تازه عضو شدم ببخشید اگه در جایی بی ربط پیام می زارم
من لیسانس فیزیکم اما ارشد آزاد کامپیوتر شرکت کردم به نظرتون تو این زمان کم و آشنایی صفر من با درسای کامپیوتر چه کار باید بکنم؟
یه راه بیشتر ندارید زبان و ریاضی بخونید اگه ریاضیتون خوب باشه ریاضی مهندسی و محاسبات و آمار فکر نکنم درسی بنام محاسبات تویه عمرتون داشته باشید و ریاضی مهندسی و آمار فکر کنم دبریستان یا یونی یه چیزایی میدونید
بهتر است زیاد بر زبان تکیه کنید
سعی کنید زبانتون رو به حد بالای برسونید و تست های زبان سالهای قبل کنکور ازد کامپیوتر رو بخونید شما ۷۰% زیان بزنید ۱۰۰ قبول هستید ۱۰۰%
بنده به شما و همه دوستان میگم باتوجه به تجاربم و کارنامه های که مشاهده فرمودم کسایی که تراز۵۲۰۰ به بالا داشتن همشون قبول شدن و این یعنی زبان نصف سوالاتش رو بزنی قبولی
شده میگماااا نشده بود نمیگفتم
براتون یه پیام خصوصی گذاشتم اونم نگاه کنید بد نیست از طریق پیام در منو سایت
موفق و پیروز باشید
یا علی
(۱۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام به دوستای گلم بعد مدتها بازم برگشتم به این سایت!! محیط قشنگیه خیای دوسش دارم- من سر دو راهیم ازتون راهنمایی میخوام البته شاید یکمیش مربوط به این بحث نباشه پیشاپیش معذرت می خوام
راستش من سراسری خیلی امید داشتم واسه زیر ۱۰۰ ولی گند زدم و مهمترین بخش دوراهیم همینه که میخوام بگم
با مشترک بین ۴۵ تا ۵۰ و با تخصصی نرم ۲۰ درصد میتونم شبانه قبول شم؟؟؟ به نظرتون خوندن شبانه توو شهرستان بهتره یا اینکه توو آزاد علوم تحقیقت بخونی؟؟؟سوال دومم واسم خیلی مهمه! همین دوراهی نمیذاره شروع کنم واسه خوندن البته من احساس می کنم با یه مرور اجمالی آمادگی کنکور آزاد رو داشته باشم ولی یه سری افکار از قبیل همون سوالم و اینکه اگه بمونم واسه سال بعد رتبه تک رقمی میارمو ازین حرفا نمیذاره شروع کنم- لطفا راهنماییم کنیین ممنون
من اگه آسودگی فکری داشتمو سربازی ننداشتم میموندم و میخوندم سراسری بقبولم لطفا به مصاحبه های مانشت یه سری بزنید من حداقل ۶ نفر خوندم که گند زدن سال اول رتبه ۲ هزار ۳ هزار آوردن سال بعدش نشستن خوندن زیره ۳۰۰ آوردن اکثرا زیره ۱۰۰ بودن ولی من میگم ۳۰۰ تا حرفم حاشیه امنیت داشته باشه رتبه زیر ۳۰۰ هم خودتون جریانش رو میدونید بهتر از بنده