(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ)parizad1 نوشته شده توسط: این جوری که من تو نوشته هاتون خوندم یعنی همه بریم یعنی هر کس نخبه اس تو ایران بمونه یا تصادف می کنه میمیره یا میشینه یارانه نقدی می گیره.ولی هیچ کس از فرهنگ ایثار نگفت که یه نخبه بمونه و برای وطنش تا لحظه آخر تلاش کنه حتی اگه درآمدش از یه دروازه بان کمتر باشه حتی اگه بعد از مرگش بفهمن چه خدمات بزرگی ارائه داده مهم ایرانه نه من به این می گن فرهنگ ایثار .
با اجازه مدیر عزیز من جواب ایشان را بدم که لازمه آگاهی برای دوستان.
ایثار وقتی معنای درستی داره که عدالت باشه. ولی باید مواظب باشیم خودمون یا دیگران گولمون نزنن و منافع مون را بخورند و بگن شما ایثار کن.
وقتی یک نفر پا میشه برای یه سخنرانی یکساعته که تکراری هم هست صد و بیست نفر از افراد از جمله داماد و پسر و عروس و مادر عروس و .... را میبره نیویورک و شبی ۵۰۰ دلار فقط پول هتل برای هر کدام میده و یه هفته اونجا میمونه و یه روستایی تو بشاگرد بندرعباس پول نداره بچه مریضش را تا شهر برسونه برای معالجه( که من خودم از تلویزیون دیدم که دکتر بیمارستان میگفت صبح که میان فقط کرایه ماشینشون را بسختی دادند و برای معاینه، بچه گرسنه اول بهش یه کیکی بیسکوییتی میدیم اونوقت باید متوجه شد) ما کجای عدالت ایستادیم.
مملکت ما حسابی پولداره وگرنه از این خرجها توش نمیشد . بعضی میلیارد براشون پول خرده. پس اینجا دیگه ایثار معنایی نداره .چون ایثار میشه خودمون را گول بزنیم.
ایثار اونوقتی معنا داشت که طرف تو جبهه میدید در راس مملکت یه رهبری هست که تو یه حسینیه کوچک داره یه کشور را با اون شرایط اداره میکنه.اونوقت جانش را میگرفت دستش. میرفت روی مین! تا خط بازشه.
ولی حالا شما ایثارکن تا بقیه بخورند.
دوست من اون تحصیلکرده نخبه که میذاره میره و از حق مسلمش که داشتن یه امکانات و یه زندگی مناسب و درشان در سطح اون فوتبالیست که دقیقه ای سه چهارمیلیون تومان پول بودجه مملکت بهش میرسه ، میگذره ایثارش را پیش پیش کرده. همین دوری از خانواده و شهر و دیار و ... خودش ایثاره.
حرف شما مثل این میمونه که یکی جراح باشه ولی تو شهرش بیمارستان و اطاق عمل نباشه بهش بگن خب بمون و ایثارکن. برای مملکت خوبه. مواظب باشیم گول کلمات را نخوریم. مطمئن باشید اینهایی که میرن همه شون دنبال رفاه نیستند اونور. بحداقل راضین ولی آینده روشنی اینجا دیده نمیشه.
ضمنا" زمان دکتر قریب و خود دکتر قریب با شرایط فعلی خیلی فرق داشت. موضوع عوض میشه وگرنه اون را هم میگفتم.