Studious (عشق کامپیوتر) تاریخ ثبت نام: ۲۰ آبان ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 05:52 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای Studiousامام علی علیه السلام:فرصت ها همچون ابر در گذرند پس فرصت های نیک را غنیمت شمارید |
نظرهای کاربران
|
|
EhsanChess (03 بهمن ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۲ ب.ظ) |
|
مهاجر که صنعتی نیس!!! | |
Studious (23 دى ۱۳۹۱ در ۰۹:۲۱ ب.ظ) |
|
اوه شما اگه میتونی من رو بلاک کنی بلاک کن چرا تهمت میزنی بیچاره؟ | |
هاتف (۲۲ دى ۱۳۹۱ در ۰۹:۴۵ ق.ظ) |
|
وقتی ۴ تا مثل شما میان اینجا دروغ توی پروفایلشون می نویسن و مردم به اطلاعاتی که دادن اعتماد می کنند شما هم جو گیر میشید و در جواب اعتراض من به اطلاعات دورغی که دادید پ.خ میدید با عنوان "پاسخ به فصولی دوستی عزیز"! همون اول هم گفتم جای امثال شما اینجا نیست! |
|
Studious (21 دى ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۱ ق.ظ) |
|
آقا شرمنده پروفایل من دست یکی از دوستای شیطونم بود یه جا هم زده بود صنعتی شریف ارشد نرم افزار شرمنده من ۲ ماه است مانشت نیومدم دیدم چقدر کامنت گذاشته تازه ضریب قبولیتم منفی بوده دیدم شده +۲۰(البته اینش بد نیست به نفعم شده) قصور از بنده نیست ما رو به زور شمسی پور راه میدن اصلا صنعتی اصفهان ما رو قبول نمیکنن ما کاردانی هستیم اونجا کارشناسی پیوسته میخواد - در هر صورت ما گفتیم ولی انتقالی گرفتم مهاجر اصفهان - در هر صورت هر کی باید سرش تو کار خودش باشه دوست عزیز | |
هاتف (۲۱ دى ۱۳۹۱ در ۰۸:۳۳ ق.ظ) |
|
سلام شما که اعلام کرده بودید دانشجوی کاردانی شمسی پور هستید! توی این چند ماهه انتقالی گرفنید صنعتی اصفهان، مقطع کارشناسی؟! |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |