(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط: (09 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)My_LoVe_IRAN نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان
من دانشجو ترم ۷ رشته نرم افزار هستم ، از اونجایی که درسام به دلایلی خوب پیش نرفت ،۹ ترمه میشم ،به همین خاطر خواستم که ترم ۹ رو مرخصی بگیرم و ترم ۱۰ برم دانشگاه ،بشینم و اون ۴ ۵ ماه واسه ارشد بخونم (البته متاهل هم هستم و با همسرم با هم میخونیم :دی) حالا سوال من اینه ،اگر بخام از همین امسال شروع کنم (چون میدونم تو درسا ضعیفم میخام از الان شروع کنم) چه جوری بخونم ؟ منظورم اینه مراجع رو بخونم یا نه همین کتابایی که دوستان پیشنهاد میکنن ؟!
من کتابای ریاضی مهندسی پارسه
سیستم عامل پارسه
هوش پوران
محاسبات عددی پوران
ساختمان گسسته پوران
پایگاه مقسمی
نظریه پیتر لینز
الگوریتم مقسمی
رو تا حالا خریدم ،آیا خوندن اینا کافیه ؟ چند بار خوندن اینا باعث رتبه خوب اوردن میشه ؟
من دنبال قبولی تو سراسری تهرانم ،یعنی باید قبول بشم !!!
لطفا راهنماییم کنین ،بدجور به راهنمایی نیاز دارم !
من برای ریاضی مهندسی کتاب نصیر رو پیشنهاد میدم خیلی خیلی بهتر از پارسه است.
برای معماری و گسسته پیشنهاد میکنم حتما کلاس دکتر اجلالی (مدیر گروه دانشگاه شریف) رو در آموزشگاه نصیر در تابستان ثبت نام کنی.(مخصوصا معماری)(اگه شهرستانی هستی از Voice استفاده کن). برای گسسته مطالعه مثال های گریمالدی و استفاده جزوه دکتر قدسی (استاد شریف) بسیار مفیده
کلا برای هیچ درسی سراغ مقسمی نرو. بسیار غلطه.
[undefined=undefined]
پایگاه داده مقسمی بسیار غلطه. حتما از روی روحانی + یک کتاب کنکوری جز مقسمی جلو برو. (لازم نیست کل کتاب روحانی رانکوهی رو برای کنکور یادبگیری)[/undefined]
برای سیستم عامل که تست هاش خیلی سخته بهتره کتابهای پارسه و پوران و استالینگز رو کنار هم داشته باشی ولی از همون پارسه جلو ببر. بعد از یک دور مطالعه فصل ، نگاه به پوران و استالینگز بنداز.
پیشنهاد میکنم از همین الان سیستم عامل و ریاضی مهندسی رو شروع کنی. (خیلی روی نتیجه نهایی ات اثر داره)
در مورد مقسمی واقعا بی انصافی میکنید
نمیگم همه کتابهاش عالی هست و ... ولی بعضی کتابهاش هم خیلی خوبه
بسیاری از کسایی که رتبه های خوب قبول شدن موفقیت هاشون رو مدیون کتابهای مقسمی هستن
من هم ساختمان داده و هم پایگاه داده رو از ایشون خوندم و راضی هستم
یکی از بچه های غیر از این فروم که الان نرم افزار دانشگاه تهران میخوانه + پسر عمه خودم که آی تی مالک اشتر تهران قبول شد
هر دوشون بسیار از کتابهای مقسمی تعریف کردن
به نظر شما برای یک درس سیستم عامل میشه ۳ تا کتاب رو خوند اونم هر کدوم با اون قطرهای ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا یکی دو سال مثل سال قبل تست های سیتم عامل فضایی اومد دلیل نمیشه که دیگه بریم ۳ تا کتاب با اون حجم و قطر رو بخونیم
من با دو تا از دوستای خودم که سال پیش قبول شدن صحبت کردم
یکیشون امیر کبیر و یکیشون دانشگاه تهران قبول شدن جفتشون سیستم عامل رو سفید داده بودن به همین راحتی
همین دوستم میگفت تو اگه میانگین همه درسهات ۳۰ باشه شریف قبول میشی
اگر سبک کنکور خوندن این دوستم رو براتون بگم واقعا شوکه میشید
یعنی میگید اگر کنکوره این چطوری کنکور داده ما چطوری کنکور میدیم