سلام به همگی
اولا از همه خیلی خیلی از آقای سهیل به خاطر زدن چنین تاپیکی ممنونم. این کارشون حس نوع دوستی شون رو نشون می ده که با اینکه دوران کنکور رو پشت سر گذاشتند ولی هنوز به فکر بقیه هستند.
چند صباحی بود که واقعا صحبت کردن در مورد چنین مسئله ای احساس می شد....
(اول چند دقیقه روضه بخونم...
):
ببینید بچه ها...من خودم تا چند هفتهی پیش با وجود اینکه هر روز توی مانشت بودم خیلی عالی و طبق برنامه درس می خوندم.و از این جهت مشکلی نداشتم.تا اینکه مصداق پستها کم کم به این سو رفت که:خسته شدیم...این ماه آخر کم آوردیم...همه از دکتر مشاوره می خواستند چکار کنیم وغیره
در کل به نظر می اومد که اکثر مانشتی بازدهی درس خوندنشون اومده پایین.و متاسفانه این حس به من هم رسوخ پیدا کرد.(در صورتی که من قبل از خوندن اون تاپیکها چنین مشکلی را در خودم احساس نمی کردم)
از طرفی بچه های قبول شده می گفتند که این حس برای همهی کنکوریها تو این ایام هست و نباید نگران شد.
همین باعث شد که من ۱۰ روز از بهترین فرصتهای درس خوندنم را به خاطر بی حوصلگی از دست بدم.و متاسفانه با فکر اینکه بقیه هم دچار این بحران شدند و زیاد درس نمی خونند.زیاد این خطر رو حس نمی کردم.
تا اینکه چند روز پیش با یکی از دوستان کنکوریام تماس گرفتم.(توضیح:ایشون برای ارشد بسیار با انگیزه و برنامه ی درس خوندنشون خیلی از فشردهتر از برنامهی من و مانشتی هابود و اگر این ایام خستگی داشته باشه این خانم در الویته.نه من و شما
پرسیدم:در چه حالی؟
گفت:وضعیت درس خوندن مطابق قبل خیلی خوب پیش می ره.فقط برای اینکه مطمئن باشم وقت کم نمی یارم به جای ۸ ساعت این روزها ۱۰ ساعت مفید دارم می خونم!!
انتظار داشتم ایشون هم بگن که خسته شدن و ساعات مطالعه شون پایین اومده.اونجا بود که فهمیدم بیرون از مانشت هم زیاد از این حس های افسردگی خبری نیست و هر چه زودتر باید یه تکونی به خودمون بدیم وگرنه عقب می افتیم.
خلاصهی مطلب اینکه من اولین خطر مانشت رو وجود موج های منفی می دونم.همون طوری که ما با موج های مثبتش خیلی جلو رفتیم این یکی می تونه سر عت گیر باشه.پس مراقب باشید.
ثانیا علت اینکه حضور بچهها در اینترنت و مانشت و زدن پست های سر گرمی این روزها به جای کمتر شدن بیشتر شده رو من همین موضوع می دونم.(بالاخره وقتی آدم حوصلهی درس خوندن نداشته باشه سراغ کارهای مفرح دیگه می ره)
که اگر برنامهی درس خوندن بچهها درست شه این یکی هم کم کم خود به خود اصلاح میشه.
ولی من اصلا حذف پست های سر گرمی رو جایز نمی دونم!باید فکر همه رو کرد.مثلا برای منی که بعد از یک روز درس خوندن ساعت ۱۱/۵ شب به بعد وارد مانشت می شم تا انرژی بگیرم و اون موقع به هیچ وجه کشش مطالب درسی رو ندارم این سر گرمیها خیلی مفیده.اگر همین تفریح ساده رو از من بگیرندممکنه واقعا ببرم و روز بعد نتونم به خوبی روز قبل درس بخونم.