سلام بچه ها . درصد و رتبه پارسه
مشترک :
۵۶
تخصصی :
۲۳
ریاضی :
۱۵
زبان :
۳۵
رتبه نرم :
۹
خدا رو شکر بد نبود ولی باز باید تلاش کنم که توی آزمون های بعدی بهتر بشه چون هنوز کامپایلر ، نظریه و PL رو شروع نکردم و قراره چهار شنبه تازه استارت نظریه رو بزنم.
یه نکته ای دیدم صفحات قبل یکی از بچه ها گفته بود واقعا باهاش موافقم . این آزمون ها به نظر من رتبه هاش و اینکه تا چه سطح سوالاش رو میتونی بزنی زیاد مهم نیست چون در هر صورت ما توی کنکور اصلی سوال غیر استاندارد و اشتباه داریم که کسی نتونه بزنه . مهم توی این آزمون های آزمایشی حالا هر موسسه ای میخواد باشه اینه که توی بتونی
مرحله به مرحله اشتاباهات رو کم کنی و تجربه آزمون دادن رو زیاد کنی . یه مثال از خودم میزنم :
این آزمون ۲۵ درصد دوم من سعی کردم
طمع زدن همه تست ها رو که به اشتباه توی آزمون قبلی داشتم کنترل کنم . یعنی تا یه تستی رو مطمئن نباشم نزنم . سر آزمون جمعه از همون تست اولی که شروع کردم فقط این نکته جلو چشام بود که تا مطمئن نباشم تست رو نزنم . مثلا توی مشترکا حدود ۲۲ تا رو روشون کار کردم و تقریبا جواب رو بدست آوردم ولی فقط ۱۵ تاشون رو زدم یعنی باور کنید فقط تست هایی رو میزدم که صد در صد مطمئن بودم ، خدا رو شکر میکنم کارنامه رو که دیدم هر ۱۵ تا درست بود . هر چند که سه تا از اونایی که نزدم باز درست بودن ولی به اونچه که توی آزمون میخواستم یعنی
کنترل طمع زیاد زدن تست رسیدم
پ.ن : یکی از دوستان که متاسفانه بعضی وقتا صحبت های غیر منطقی میکنن گفته بود که آزمون های پارسه اینقدر آسونه که وقتی سر جلسه کنکور میری از آسونی تست ها ، کنکور اصلی نمیتونی هیچ کدوم رو بزنی . من به این دوستمون میگم که به نظرتون سوالای سیستم و معماری پارسال سخت بود یا غیر استاندارد. اگه یادت نیست تا هم سوالای پارسال پارسه رو واست بفرستم هم سوالای کنکور پارسال تا یادآوری بشه سوال سخت یا غیراستاندارد یعنی چی
موفق باشید