سلام .
اطلاعاتی که اینجا می زارم مربوط به آقای هادی راسخ هست که هم دانشگاهی ما بودن پارسال و الان دانشگاه شریف هستن ایشون پارسال بعد از اینکه رتبه آوردن یه همایش برگزار کردیم تو دانشکده (شهید باهنر شیراز-دانشگاه فنی حرفه ای) و یه جلسه هم با دوستان حضوری خدمت ایشون رسیدیم که دوتا فایل mp3 هست که متاسفانه
سرعتم انقدر نیست که بزارم بقیه رو هم که طول کشید درگیر اجازه از ایشون بودم که میبخشید .
کارنامه نهایی ایشون رو پیوست کردم رتبه هایی که آزمون اکسین می آوردن و ...
متنی از ایشون:
کنکور آزمایشی
از نظر من شرکت کردن درکنکور آزمایشی خیلی مهمه.
مزیت های اصلیش:
۱: داشتن یه چارچوب کلی برا درس خوندن. (من از مهر به بعد کتاب های مرجع رو گذاشتم کنار و با سرفصل های کنکور های آزمایشی اکسین شروع به خوندن کتاب های کنکوری کردم.)
۲: تمرین کردن برا زمانبندی در جواب دادن به سوالات (من خودم همیشه با یه ساعت، زمان زدن هر درس رو کنترل میکردم، به عنوان مثال اگه تو درس زبان، زمان از ۳۰ دقیقه میگذشت از زدن ادامه تست های اون درس صرف نظر میکردم تا عادتی بشه برام)
۳: آشنایی با ضعفها و قوتها تو درس های مختلف (من با اینکه دروس ریاضی مهندسی و آمار رو همیشه برا هر آزمون خوب میخوندم، ولی باز سر جلسه با جواب دادن به تستها مشکل داشتم یا اینکه معمولا تو درس هوش مصنوعی ضعف داشتم که مجبورم میکرد برا این درسا وقت بیشتری بزارم...منظور من اینه که با خوندن یه درس -و زدن تست هاش- نمیتونین متوجه بشین که اگه تو سوالا تغییری ایجاد بشه میتونین اونا رو جواب بدین یا نه)
* اگه به رتبه های هر درسم تو موسسه اکسین نگاه کنین....متوجه میشین که معمولا کم پیش میاد که من تو تک درس رتبه خوبی آورده باشم، ولی رتبه نهاییم خوب بود. میخوام بگم که به هیچ عنوان هیچ درسی رو کنار نذارین، چون چیزی که باعث میشه بتونین موفق بشین اینه که حداقل همه دروس رو تا حد متعادل برسونین-به هیچ عنوان این طور فکر نکنین که مثلا چون زبان ضریب ۱ داره اگه تستش رو نزنین و در عوض تست مشترک که ضریب ۴ داره رو بزنین سود میکنین (چون رتبه بر اساس تراز میاد، چنین چیزی درست نیست و نزدن تست های یک درس ممکنه خیلی براتون گرون تموم بشه)
* از بین سنجش و اکسین: اکسین رو ترجیح میدم. سوالای کنکور ازمایشی سنجش از نظر من اصلا استاندارد نبودن (سوالای اکسین خیلی خوب بودن) البته سوالای درس تخصصی سنجش به نظرم مفید بودن.
* هزینه موسسه اکسین در سالی که من امتحان میدادم از پارسه کمتر بود.
درصد هاشون:
زبان: ۵۲/۲۲
ریاضی: ۲۱/۰۵
مشترک: ۴۶/۹۱
نرم: ۵/۲۶
هوش: ۵۶/۱۴
معماری: سفید
-------------------
رتبه ها:
معماری: ۷۱
هوش: ۱۳
نرم: ۱۴۴
الگوریتم: ۲۴۶
بازهم اگر سوالی بود تاجایی که اطلاع دارم در خدمتتون هستم.
======================================================================
با روحیهی بسیجی حمله کردم به فایلها و تونستم یکی شو آپ کنم، که حاوی سه فایلام پی تری هست که تو دانشکده باهم بین چمنا صحبت می کردیم ضبط کردیم (دوستان ضبط کردن) .فایل دوم ۸ مگ شده ،هرچی کردم کمتر نشد حجمش . ایشالا اون هم آپ می کنم .این فایلها کیفیت ۸kb هست که در ۴mb پک شدن .
و روی سایت خودمه، فقط به پهنای باندم (۱۰۰۰gig) رحم کنید و روی یه سرور مجانی آپش کنید .
حوصله تونو سر نبرم، تقدیم به همهی مانشتی های پرتلاش و بااستعداد:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پی نوشت در پاسخ به این همه سپاس:
خداوندا نصیبش کن پرواز با کایت /***/هر آنکس که نظ دادست در این سایت
=============================================================