(۰۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: وقتی عاقلانه است برای سال بعد خوندن که شیوه واشتباهات سال قبل بر طرف بشه خوب من بگم امسال مثلا ۵۰۰ شدم خوب سال اولم بود عیبی نداره ومی خونم برای سال بعد درست میشه غلطه باید دید اشکالت کجابوده که ۵۰۰ شدی .آیا واقعا خوندن همون منابع درسته ؟ آیا همون شیوه درسته؟ آیا سال دوم هم باید باز از مهر شروع کرد؟ آیا امسال هم باید با همون شیوه پارسسال برم جلو اینا همه سوالن ؟ وجوابهاشون راه حل بهتر شدن رتبه .نه با همون روش پارسال بریم جلو وبعد هم بگیم باز تا ببینیم چی میشه! برای همینه که می گم همین امسال اشکالاتت رو در بیار که بعد بشینی ببینی خدای نکرده اگه نتیجه نگرفتی کجای کارت اشتباه بوده.!!!!
مثلا مسائل روحی سر جلسه ویا اینکه فلان درس رو پارسال حذف کردی وامسال هم باز حذفیدی .خوب اگه امسال وقت داشتی که صد در صد داشتی مثلا در تابستان باید جبران می کردی نه دوباره حذفش کنی وووووووو
درسته
همونطور که تو پستای قبلی هم گفتم حداقل خود من امسال اشتباهات زیادی مرتکب شدم (به دلیل بی تجربگی) که طبیعتا اگر برای سال بعدی بخوام بمونم این اشتباهات تکرار نخواهند شد
از طرفی هم از دانشگاه مرخصی گرفتم تا بتونم همه وقتم رو برا ارشد بزارم اما بیشتر از دانشگاه رفتن وقتم برای کلاس رفتن صرف شد! البته کلاس های پر باری بودن (و البته هستن چون هنوز هم تموم نشدن!!!) اما نباید این قدر طول می کشید... از تیر ماه تا به امروز این کلاسها ادامه داشتن که وقت خیلی زیاد و همین طور انرژی زیادی رو از من گرفتن... ولی سال آینده خبری از کلاس رفتن و همچنین اشتباهات امسال نخواهد بود
اشتباهات مختلفی داشتم امسال: هم تو شیوه خوندن برا ارشد که واقعا نمیدونستم چه تیپی باید بخونم و هر کسی یه نسخه ای میداد! در صورتی که ممکنه روشی که برای من موثر هست برای یه نفر دیگه نباشه یا برعکس و بالاخره روش درس خوندن با بازدهی بالا را یاد گرفتم اما کمی دیر! و اشتباهات دیگه تو انتخاب منابع و حتی ترتیب خوندن منابع ... تو زمانبندی و خیلی چیزای دیگه که برام تجربه شد
در کل امیدوارم که همه اونایی که تلاش کردن امسال نتیجه های دلخواهشون رو بگیرن