(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)hamed_k2 نوشته شده توسط: (12 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط: (11 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)مهشاد نوشته شده توسط: خدایا به حق شهدای این ماه بهمون توفیق بده شهدا رو بیشتر بشناسیم و پیرو راهشون باشیم.
هر چقدر فکر کردم که این جمله چه بار منفی داشته که عده ای به ان نمره منفی داده اند پیدا نکردم این نشان می دهد عیار بعضی انسانها تا چقدر می تواند پایین بیاید، امیدوارم همه ما خود را بشناسیم تا بتوانیم خدایمان را انگونه که شهدا یافتند بشناسیم
انسان در جایگاهی نیست که قضاوت کنه و برای هم نوع خودش عیار تعیین کند منم امیدوارم همه خودشان را بشناسند هرکسی از یه طریقی خودش رو میشناسه لزومی نداره هرکسی به یک شیوه خود و خدای خود را بشناسد دید همه به زندگی یه جور نیست که هرکسی یه جور میبینه ....نمی توان به انسانها تحمیل کرد که چکار باید بکنند یا چکار نکنند .... مثبت یا منفی زدنشون بستگی به خودشان و نگاه خودشان دارد و نباید زود قضاوت کنیم برای کسی که چرا منفی زدن و برایشان عیار تعیین کنیم
دقیقا بر اساس حرف خودتون که معتقدید نمیشه تحمیل کرد چیزی رو به کسی میگم خوب این خانوم هم این جوری خداش رو شناخته پس چرا باید منفی بخوره .چون این طوری خدا رو شناخته نظرش اینه .می دونی جدیدا مد شده فقط کسایی که راه حل های جدید کشف می کنن حق دارن اعتراض کنن که آی ما راه خودمون رو میریم چکار ما دارید .شما چکار اینا دارید ومنفی می دید هر کس راه خودش رو بره چون اینقدر در مورد همه چیز صحبت شده که دیگه طرف راه خودش رو انتخاب کرده ودیگه جایی برای نصیحت تو به من ویا من به تو نیست دوست عزیز.
آزادی فقط گفتن نظرات جدید نیست آزادی گفتن نظرات قدیم در کنار نظرات جدیده !! پس به بقیه هم حق بدیم نه فقط حق به خودمون بدیم که زود نظر یکی رو منفی بدیم چون راهش درست نیست .معیار این خانم معیار کسایی بوده که جانش رو پای اعتقادش داده شما چیزی بالاتر از جان میشناسی ؟
هر چه قدر دلتون خواست منفی بدید چون این منفی دادنها مثل بقیهی دنیا واسباب بازی هاش می مونه وپوچ و هیچه !!!!!!
معیار جای دیگه وچیز دیگه ای هست نه دنیا و سرگرمی هاش!!
ممنون از تمام منفی هایی که دادید چقدر لذت بخشه که شب تاسوعا به خاطر عقایدت منفی بخوری !!!
السلام علیک یا امام حسین ع
(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: دلم تنگیده خدایا. تو کی بالاخره جواب منو می دی؟ کی اشکامو با دستای مهربونت پاک می کنی؟ من که آزارم به خلقت نمی رسه هیچ وقت هم واسه هیچ کس بد نمی خوام. شاید داری صبرمو امتحان می کنی. تموم نشد این امتحان؟ آخه من یه آدمم صبرم کمه خدای مهربون. با ما به از این باش اگه صلاح می دونی. بازم شکرت. به داده ات شکر. به نداده ات شکر. به اونی که ازمون گرفتی هم شکر. همیشه همینو می گم. توکلت علی الله
مریمی جان می دونی هر چی امتحانت بزرگتر باشه آب دیدهتر می یایی بیرون مثل امتحان اول دبستان با آخرین امتحان پایان ترم دانشگاه از امتحان اول دبستان نتیجه اش میشه دوم دبستان اما از امتحان دانشگاه شاید بشه لیسانس !!می بینی ؟ پس مقاوم باش و بقول خودت صبور باش خدا مطمئنن یه جایی یه جوری این صبرهات رو جبران می کنه گل قشنگم!!