حرفای همهی شما متین ولی وقتی به ما یاد ندادن نباید ازمون توقع هم داشته باشن!بزرگ ترا یه جوری حرف می زنن که انگار ما مقصریم در حالی که خودشون مقصر اصلی ان!
اتفاقا من همین سوال و چند وقت پیش از خودم پرسیدم که اصلا واسه چی من سر نمار چادر بپوشم وقتی بیرون نمی پوشم؟
همون طور که گفتین همه خودشون عاقل و بالغ ان!به نظرم به جای اینکه تو جامعه به جای ما تصمیم بگیرن که ما چی بپوشیم باید بهمون استدلال صحیح رو یاد بدن تا این مشکلا پیش نیاد!
در ضمن به نظر من خیلی خنده داره که آقاییون بخوان راجع به پوشش خانوما تصمیم گیری کنن تو یه جامعه!چون نتیجه اش همین می شه که داریم می بینیم!به هر حال فکر کنم هر کسی یه نظری داره!من ترجیح می دم بیشتر از این وارد بحث نشم!
(۲۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ق.ظ)banou نوشته شده توسط: (27 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: کاش به فکر اصلاح از ریشه بودیم!کاش!
البته امیدوارم این حرفا دوباره تو مانشت جنجال راه نندازه!
دوست عزیز حرفهای شما متین.ولی قبول دارید ما باید از خودمون شروع کنیم؟من همیشه می گم این عیبو داریم: همیشه انگشت اشاره امون به سمت دیگرانه.به هر حال باید از جایی شروع کرد.پس چه بهتر که از خودمون و نسل بعدی مون که ما پدر-مادرشون هستیم شروع کنیم.هیچوقت برای شروع دیر نیست.
دنبال مقصر بودنو بزاریم کنار.بجای این بریم دنبال راهکار و به هدف فکر کنیم و انرژیمونو در این راه خرج کنیم.
فقط یه چیز دیگه هم به شما بگم اینکه من اگر یه روز مادر شم به دخترم هیچ وقت نمی گم مسلمون شو یا حجاب داشته باش!بهش اوستا و تورات و انجیل و قران و می دم و بهش می گم هر وقت خواستی بخون و خودت انتخاب کن!اما اگر انتخاب کردی پای انتخابت وایسا!انتخابش هر چی باشه من ازش حمایت می کنم چون به نظرم کفری که با فکر و منطق بهش رسیده باشی بهتر از ایمانی هست که از روی ندانستن انتخاب کرده باشی و موروثی بهت رسیده باشه!
اینم بابت عوض شدن جو می گم!
یه عزیزی می گفت بابا من نمی خوام برم بهشت!میخوان به زور بفرستنم اون تو!