(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یکی از دوستان میگه: زدم اطلاعات کامپیوتر یه بنده خدایی رو پروندم! چه جوری بهش بگم؟
میگم بگو: اطلاعات پاک شد! روز خوبی داشته باشید!
مطمئنه راه برگشت و ریکاور نداره؟ اگه نداره معذرت خواهی کنه و بگه توام بیا اطلاعات منو پاک کن: دی .
توی پرانتز(
من با برنامه های ریکاور کارکردم فقط عکسها رو خوب برمیگردونه مثل روز اولشون !.هیچ چیز رو هم از قلم نمیندازه(البته بستگی به تعداد دفعات حذف و اضافه فایلهاتون داره!)
)
بچهها ممنون!اون آدم آبرو رفته منم!نگران نباشین!طرف یه سال پایینی بود!ازش عذر خواهی کردم لپ تاپشو دادم دستش رفت!
هرچند که بسیار شرمنده اش شدم ولی خوب تموم شد دیگه!
به دوست عزیز barca
اگر ادم بخواد هر جا که توهین بهش شد پا پس بکشه و کنار بره باید از کل زندگی انصراف بده و بشینه تو خونه!
دوست عزیز ما خیلی تو جریان مشکل شما نیستیم!فقط همون چیزایی که تو پست هاتون هست اما چون نمی دونیم قضیه چیه نمی تونیم طرف هیچ کس و بگیریم!
توی پستها از جمله پست آقای دکتر بود که رسیدگی می کنن و حتی اگر رسیدگی نشه ،و حتی اگر توهین شده به شما این شما هستین که با موندنتون و رفتار معقولتون می تونین به توهین طوری جواب بدین که توهین کننده هم از کار خودش شرمنده شه!و این پاسخ با قهر کردن حاصل نمی شه بلکه با نشون دادن عزت نفستون به دست می آد!
ما همه منتظر پست های دیگه تون هستیم!
پ.ن: نگران نباشین!شما اولین کسی نیستین که یه مدیر بهش گفته ارسالات بی محتواست!(ارسال های من که از نظر یه مدیر spam تشریف داشتن) !
به آقای دکتر تنهایی:
آقای دکتر درسته که شما این سایت و راه انداختین اما بدونین که ارزش این سایت به کاربراش هم هست، نه فقط مدیراش !!!
تو این سایت اگر ده تا مدیر هم نباشه باز سایت سر پاست اما ارزش یه سایت به کاربراشه!ایشون اولین کاربری نیستن که از دست یه مدیر ناراحت می شن و بهشون توهین شده!خیلی از ما این اتفاق برامون افتاده!شاید با شدت کمتر و یا حتی بیشتر!
اگر به کاربرا احترام گذاشته نشه مطمئنن همه می رن و چیزی از این سایت باقی نمی مونه!
مانشت با کاربراش مانشت شده نه با مدیراش!!
ما واقعا توقع رسیدگی داریم از شما!امیدوارم این اتفاق بیفته!