(۲۶ فروردین ۱۴۰۱ ۰۸:۱۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (24 فروردین ۱۴۰۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بعد از یه ربع اظهار نظر مخالف در مورد افغانی های مقیم ایران میگه افغانی های پولدار میرن اروپا!
میخوای با برخورد تو و امثال تو بیان ایران؟!
تهران پر شده از افغانی ها ادم حالش به هم می خوره کشورهای دیگه هم توریست دارن کشور ما هم توریست داره لامصب ها شده بهشت براشون به دست من بود همه رو بیرون می کردم
توی یه برهه ای از زندگی این حس رو من به همهی ترکها (یا نمیدونم آذری ها باید بگم) داشتم، یعنی هرجا میرفتم میدیدم، حالم بد میشد و فاصله میگرفتم،یه نوع عقل ناقص و تفکر "خود چیز خوبی پنداری" بر من حاکم بود که فکر میکردم اجازه دارم آدمها رو با همون عقل ناقص خودم دسته بندی کنم و بهشون رتبه بدم!!!
ولی خداروشکر زود متوجه اشتباهم شدم.
این تفکر، آدم رو پست میکنه، تفکری که از هیچ عقل و منطق و عرف و شرع و دین و خلاصه کلام، انسانیتی نشأت گرفته نشده بود فقط حماقت محض بود. همین تفکر "من خوبم تو بدی!" منشأ و سرچشمه جنگ و غارت و مزدوری و .... هرچیزی که فکرش رو کنیم میشه. تفکری که باعث بوجود اومدن ارباب رعیتی میشه.
بد و خوب در همه جای عالم هست و مرزش هم با نژاد، قومیت و رنگ پوست مشخص نمیشه، با تفکر مشخص میشه.
ضمن عذرخواهی از همه ی ترکهای عزیز و دوست داشتنی. تفکر دوره جاهلیتم بوده.