(۰۴ بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ۶/ یافتن همسر آینده : )
قصد جسارت به دوستان رو ندارم، ولی چرا نسبت این گزینه اینقدر جبهه گرفتید؟ (این چیزی که مشخصه، بیشتر خانوم ها اینطوری شدن)
واقعا چیز بدی نیست. اتفاقا خیلی هم گزینه خوبیه. چه بخواهید، چه نخواهید محیط دانشگاهی و فضای دانشگاه بستر مناسبی برای پیدا کردن پارتنر مناسب و درست هست. دانشگاه به نسبت فضا کار محیط بسته ای نداره اونقدر و محدودیت هم نداره آنچنان. محیط مناسب تری برای آشنایی بیشتر هم هست حتی توی دانشگاه. شما توی محل کار نمیتونی هیچوقت رابطه یه مقدار بیشتر از کارمندی و عاطفی طور داشته باشی با کسی. سخته، فضای کار ایجاب نمیکنه چنین چیزی رو.
احتمالا کسی فقط و فقط با این هدف نمیره دانشگاه و ارشد بخونه (هرچند من این مدلیش رو هم دیدم حقیقتا : ) ) . وگرنه اگر توی دانشگاه کیس مناسب و انسان برای کسی بوجود بیاد بعید میدونم کسی بدش بیاد (پسر و دختر هم نداره) : )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه هم همینطوری بگم خدمت تون که: شما با خوب بودن نهایت بتونید کیس مناسب برای درد دل باشید برای کسی، اگر میخواهید مخ بزنید و آیندهای رو تصور کنید با کسی مسیرتون رو از ابتدا یه جور دیگه پیش ببرید حقیقتا : ))))))))))
بله خیلی ها اومدن به این گزینه واکنش نشون دادن اینجا که فضای مجازی کسی کسی رو نمی شناسه فقط یه اسم کاربری هست .
راه های زیادی برای آشنایی نیست یا باید منتظر باشی خانواده ها اقدام کنند و یه ازدواج سنتی داشته باشیم یا باید گزینه رو از محیط دانشگاه یا محیط کار پیدا کنیم ( درصد محیط کار کمتره ) یا دست به دامن محیط مجازی ( تلگرام و اینستاگرام و ... ) باشیم .
من که خودم هنرستانی بودم و نه کاردانی و نه کارشناسی همکلاسی دختر نداشتم این مورد برام حذف شد .
محیط کار هم خیلی حساسه باید با احتیاط بالا رفتار کرد ، به محیط مجازی هم اعتمادی نیست و آشنایی سنتی رو هم دوست ندارم و این شد خیلی ها سینگل موندن و خواهند ماند
.
در کل هدف من این نبود بحث رو به اینجا بکشونم هر کسی با یه هدفی وارد دوره ارشد شده خیلی ها هم بدون هدف و همین جوری وارد شدن ولی من خودم شخصا ارشد نخوندم به دو دلیل : اول اینکه سال ۹۴ که کنکور ارشد دادم و رتبه خوبی نیاوردم و انگیزم رو از دست دادم و دیگه نخوندم و دلیل دوم اینکه دیگه تو محیط کار وارد شدیم و فهمیدم تو محیط کار بیشتر سابقه کار و تخصص فنی مهمه ( بخصوص تو حوزه ما ) .
ولی اگه دوست دارید روش های آشنایی رو بازتر کنیم .