(۲۶ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (26 مهر ۱۳۹۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: موقع دانلود فیلم هایی که حجمش بالاست بازی درمیاره سیستم هنگ می کنه کلا از کارمیفته باید دستم را بزارم روی دکمه تا خاموش بشه دوباره از اول دانلود کنم باز همین روال ادامه داره با دانلود منیجر هم باز میبینه از اول باید دانلود کنم یا نصف بیشتر اش از بین رفته کلی اینترنت از دست دادم
رم را ارتقا داده بودم یکی را برداشتم بازهم همین روال ادامه داره باید فعلا باهش سازش کنم تا پول دستم بیاد
من چون Cpu لپ تاپم Dual core هست
شما هر وقت اینجا پست می زارید از خرید طلا و سکه صحبت می کنید بعد الان میایین می گین پول ندارم رم لپ تاپم رو عوض کنم و cpu تک هسته ای داره !!!
بله به خاطر اینکه من به طلا به دید سرمایه گذاری نگاه می کنم و کامپیوتر برای من منبع درامد نبوده و تو این گرونی به صرفه نیست فعلا برای لپ تاپ یا کامپیوتر هزینه کنم مگر اینکه ان شا الله انقدری مسلط شم که برام منبع درامد بشه که نیاز به یه سیستم قوی پیدا کنم
من قبلاها خیلی از الان وضعیتم بهتر بود با توجه به اینکه خیلی کار می کردم امتیاز وام و... داشتم اما هیچ وقت برای خودم سرمایه گذاری خاصی انجام نمی دادم و پولم دست این و اون بود فکر نمی کردم ارزش پول اینقدر پایین بیادو بیشتر چون به خودم نمی خواستم سختی وارد کنم و فکر نمی کردم یه روزی قراره همه چی اینقدر گرون بشه
اما الان تو اوج تورم به خودم سختی وارد کردم که بازم خدا را شکر می کنم
در حال حاضر یه روش جدید برای مشکلم پیدا کردم چون من با گوشی نمی دونستم چه طوری تو کارت حافظه دانلود کنم که با تورنت میشه این کار را انجام بدم فکر کنم مشکلم تواین زمینه حل شد
(۲۶ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۴۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (26 مهر ۱۳۹۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: دنبال راه حل می گردم که چه کار کنم چون بیشتر موقع دانلود فیلم یا باز کردن فیلم این اتفاق می افته
ممکنه از هارددیسک باشه. اگه میتونی یه هارد جدید بزار ترجیحا SSD.
و البته که لطفا به عنوان یک مهندس کامپیوتر از ویندوز استفاده نکنید. این همه لینوکس خوب هست که خیلی از مسخره بازیای ویندوز رو نداره.
من متاسفانه خیلی سخت افزار وارد نیستم
هاردش را چند ماه پیش تعویض کردم sata disk drive هست یه ترابایت فضا داره
و رم را هم دو سال پیش ارتقا داده بودم اما بیشتر فکر می کنم بعد از تعویض هارد لپ تاپ با این مشکلات مواجه شدچون من تازگی ها با این مشکل مواجه شدم
تازگی که قطعات لپ تاپ را باز می کنم فکر می کنم رم دوم مشکل داره شاید سیستم نمی خونه
در هر صورت به دنبال یه راه حلی برای حل مشکل لپ تاپ هستم
ممنون از راهنمایی تون لینوکس کار نکردم هنوز ان شا الله در اینده یاد می گیرم کار می کنم اگه این طور دردسرهاش کمتر هست