(۲۱ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۵۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: امشب خبری دیدم از نیویورک تایمز که در بلژیک مجسمه ی لئوپلد دوم رو پایین آوردن!
داشتم شاخ در میآوردم وقتی این تیترو دیدم!
نه از اینکه مجسمشو پایین آوردن
از اینکه واسه همچین حیوونی بنای یادبود درست کردن!
واقعاً حیرت زده ام!!
عجب بیشرفایی هستن این اروپاییا
پ.ن: اگه اسم این قصاب رو تا حالا نشنیدید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو بخونید بسه
شما توی چه کشوری زندگی میکنین که با شنیدن این خبرا "حیرت زده" میشین؟! باید جای خیلی خوبی باشه برای زندگی
بعدشم یکی برگرده به خاطر یکی از هزاران فساد توی کشور مث اختلاس بگه "عجب بی شرفایی هستن ایرانیا" شما چه حسی بهت دست میده؟
هرفرومی توی هرجای دنیا بود یک کاربری مث شما درجا بلاک میشن به خاطر نژاد پرستی و توهین. من تعجب میکنم چطور شما اینجا تحمل میشین (بار اولتونم نیست با این ادبیات)
باز مرگ این جرج فلوید بینوا به یه دردی خورد ...
یه چیزایی در طول تاریخ اثبات شده و جای حرف درش نیست. اتفاقا به نظر من خیلی جالب بود که برای اولین بار کسی پیدا شد که به این شکل در یه همچین کشوری از یه مقوله ی نژادپرستانه ی کاملا زیرساختی یاد کرد. بله، نژاد پرستی در اروپا بیداد میکنه و نژاد پرستی همیشه به دلیل نبود شناخت و کمبود دانش شکل میگیره. از حقوق زن و مرد صحبت بشه، هنوز سوئیس که مهد تمدن و آزادی هست در دنیا، شهرهایی هستن که زنها درش حق رای دادن ندارن.
یه کارگردان بزرگی به نام آگوستو بوال هست که یه نمایش جامعه شناسانه راه انداخته. یه نوع Happening، و شما Codin عزیز باید بدونین چیه و حتما خیلی تو محیطی که زندگی میکنین باهاش روبرو شدین.
ایشون دفعه ی اول در زوریخ یه زن رو قلاده میزارن گردنش و میدن دست یه مرد و تو میدان اصلی شهر زوریخ راه می اندازن. مرد قلاه ی زن رو میکشه و به زور میخواد با خودش ببره. یه عده از مردم و رهگذر ها شروع میکنن به تمسخر و خنده، تا اینکه پلیس میاد و به مرده میگه، زشته جلو مردم ببر تو خونه زنتو هر کاری میخوای باهاش بکن.
دفعه ی دوم و برای آزمایش دوم، اینبار قلاده رو به گردن مرد میبندن و میدن دست زن و میفرستن تو همون بازار در شهر زوریخ، هنوز چند قدمی راه نرفتن که پلیس زن رو بازداشت میکنه به جرم توهین به همسرش!
نتیجه: مردسالاری هنوز هم در ساختار های پنهان یک جامعه ی متمدن مثل سوئیس وجود داره.
من متعجبم از اینکه شما که به قولی اونور آب زندگی میکنین چطور متوجه این قضایا نمیشین، هرچند شما کانادا باید باشین و اونجا شرایط بهتره.
میخوام بگم این چیزی که این دوستمون گفت، در طول تاریخ ثابت شده، ولی در مورد ایرانیها هیچوقت همچین چیزی بیان نشده و حتی به دلیل وجود ساختار دولتی کثیف و پر از دروغ و اختلاص، هیچوقت به یه ایرانی لقب بی شرف ندادن و نخواهند داد.
من مطمئنم اگه کسی دیگه این حرف رو زده بود و من هم تاییدش نمیکردم، اصلا اینطور مورد غضب وارد نمیشد. بازی بیلیارد کثیفی راه انداختین واقعا.
حالا بازم از مردن جرج فلوید جوگیر شین و آبغوره بعد از مرگ سهراب
پ ن: من پیش خودم عهد کرده بودم دیگه اینجا حرفی نزنم و بحثی رو شروع نکنم، ولی واقعا نمیتونم بشینم ببینم تو یه انجمن مهندسی رده بالا به اصطلاح پستی بیشترین لایک رو داره که مثلا در مورد یه مسئله ی پیش پا افتاده درش صحبت شده. دوست ندارم ببینم که همه چی همینطوری باری به هر جهت میگذره و همه فقط عنوان یدک میکشن. اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم، فقط افسوس میخورم واقعا. به قول حافظ :
ما زیاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه میپنداشتیم