من با اینکه عینکی هستم، ولی بدون عینک عکس میزارم. یادمه اون موقع که تازه رفته بودم تو عالم تئاتر، میگفتن اگه با عینک عکس بگیری نشونه ی اینه که جوگیری و احساس روشنفکری و وودی آلن بودن بهت دست داده. واسه همین ما هم تا تونستیم با عینک عکس نگرفتیم و همینه که هستیم.
البته منم چند وقت پیشا عکس خودمو گذاشتم اینجا، عکس خواهرزادم رو گذاشتم. و خلاصه خودمو خیلی وقت پیشا نشون دادم.
خب آقایون عزیز، از دیدار شما خوشقتم.
چایی، قهوه، نسکافه، کاپپپپپپو چینو، ننننننمیشه که اینجا، بفرمایید کتلت های خیام، البته با سیب زمینی سرخ کرده.
ولی خیام جان خداییش خیلی روغن استفاده میکنی، کتلت خودش همینطوری روغن پس میده، سیب زمینی سرخ کرده هم همینطور بنابراین همیشه خیلی کم برای سرخ کردنشون روغن بریز. مرد خونه دار خوبی هستی.
چیییییی؟ چی دادچ؟
سیب زمینی سرخ کرده؟؟؟؟؟
من دوس دارم شماها تو آشپزی مسابقه بدین، بعد من میشم داور، میتونید از پهپاد هایی که جناب وزیر جوان برای ارسال مرسوله تدارک دیده بودن استفاده کنید و غذاهاتونو برا من بفرستید، به برنده شارژ ایرانسل تعلق میگیره.
شوخی میکنم بابا زده به سرم بس که تو خونه نشستم تو صورت خانواده نگاه کردم.
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
دو سال پیش این کار رو یه بار شروع کردن کاربر بلک بود بعد یکی یکی عکس گذاشتن حالا ببینم چند نفر این سری تو این قرنطینه به این چالش عمل می کنند اکثرا هم با عینک گذاشتن خوشگل تر دیده بشن
ما که والا چشمامون ضعیفه، خوشگلتر بودن چیه
شما خودت نصف بیشتر فضای عکست رو بازوهات گرفته ما چیزی میگیم؟
خیلی هم عالیه اتفاقا.
خیلی حال کردم دمت گرم داداش