شیخَم به طنز گُفت حَرام اَست می، مَخور
گُفتَم به چَشم، گوش به هر خَر نمیکُنم
حافظ
همون " چَشم، پَشم " خودمونه

حافظ مودبانه اش رو گفته -همچینم مودبانه نیست گویا-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چقدر شجریان واسه خوندن این غزل حافظ توش دست برده و جاهاییش رو تغییر داده...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
---حتما این رو گوش کنید...اجرای استاد شجریان و مجید درخشانی توی آلمان هست، سال (۳۰ دسامبر ۱۹۸۹) ۱۳۶۸///خیلی غزل قشنگی از حافظ هست..آخرش یه تیکه ی خیلی قشنگی میندازه شجریان..میگه خیلیا اینجا جمع شدن..امشب رو دور هم هستیم و شب خوبی است و خوش گذشت..بعد گفت آقای درخشانی شوری گرفتن و منم یه فالی از حافظ دیدم که قشنگ بود که گفتم بخونمش..ولی متاسفانه حافظ گویا عصبانی بود و فحش میداد به آخوندا (همه زدن زیر خنده توی اون جمع) بعدشم گفت ایشالله که کسی از دست ما ناراحت نشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حرف درست رو شفیعی کدکنی گفته والا :شجریان در موسیقی، مثل حافظ است در شعر..
داشتم یه توییتی میخوندم راجع به اون ویدئویی که در کسری از ثانیه توی همه کانال های تلگرام و اینستا و اینا دست به دست شد که نکته ی خوبی رو بهش اشاره کرده بود و اونم این بود: اون ویدئو یه تیکه از درس "تحقیق در متون عرفانی و حکمی" شفیعی کدکنی توی دانشگاه تهران هست که ویدئوش توی مکتب خونه هست...نکته جالب قضیه توی اون ویدئو این بود که از کدکنی پرسیدن نظرت راجع به شجریان چیه؟..اونم در جواب برگشت گفت من در حد خودم نمیدونم راجع به ایشون صحبت کنم و ایشون خیلی خوبن و عالی ان (کلی گفتم) و تاکید داشت که من یک شنونده مبتدی هستم در موسیقی، بعد یهو برگشت گفت شجریان در موسیفی مثل حافظ است در شعر :|:|
خصلت ایرانی جماعت همینه گویا..مثلا یکی از شما آدرس میپرسه شما میگی نمیدونم، ولی فک میکنم اینجاها باشه
جملاتی مثل :
نمی دونم، اما...
اطلاعی ندارم، ولی....
خبر ندارم، شاید...
خصلت ایرانی جماعت هست..شما شفیعی کدکنی هم باشی اینجوریای شاید