(۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۱۶ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: فرق contribution مقاله با هدف مقاله چیه؟
من برای رسیدن به C باید از B رد شم، منتهی رسیدن به B چیز مهمی است می شه یک نفر اون رو مقاله مجزا کند یا اصلا از مقاله من فقط برای رسیدن به B استفاده کند، در اینصورت باز هم نباید در contribution ذکر شه؟ چون هدف اصلی رسیدن به C است؟
هر مقاله یه هدف اصلی داره، لیست کانتریبیشونها هم روشهایی هست که واسه رسیدن به اون هدف یا اثباتش استفاده کردید. بعضی وقتا پیپرتون تکنیکالتر هست و میتونید راحت ۵-۴ تا کانتریبیشون لیست کنید، ولی بعضی وقتا عملا یه روشی رو گرفتید و جلو رفتید، که اینطوری لازم نیست فهرستوار آخر مقدمه لیست کنید. با توجه به فیلد شما فکر نکنم نیاز به فهرست کردن کانتریبیشونها داشته باشید یا پیشنهاد خوبی باشه اصلا.
این B و C رو ملموستر میگفتید بهتر بود. اگه B که در موردش صحبت میکنید به خودی خود مسألهی مهمی باشه، میتونید مثلا یه مقالهی کنفرانسی یا ژورنال مستقل کنید و در C استفاده کنید به شرطی که C هم حرفی واسه گفتن داشته باشه. در غیر این صورت یا توو یه پیپر ادغام کنید (که باعث قویتر شدن پیپر میشه) یا B رو کنفرانس کنید و C رو اکستنشن ژورنالش. این جور وقتا ژورنال اکستنشن راحتتر چاپ میشه.
اینکه میگید از مقالهی من واسه رسیدن به B استفاده کنه رو متوجه نمیشم، مگه مقالهی خودتون از B استفاده نکرده!؟ برداشتم اینه که شما توو مقاله به جزئیات رسیدن به B اشاره نمیکنید، مثلا B یه ابزاری هست که میگید ازش استفاده کردم... خب این اوکیه ولی گفتم به شرطی که C به تنهایی کانتریبیشون کافی داشته باشه...
(۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۲۹ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (27 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۲۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: تو رزومه حتما باید عکس بزاریم ؟
چند وقت پیش برای منم سوال بود، تحقیق که کردم به این نتیجه رسیدم که برای رزومه کاری اکثرا عکس نمیزارن (البته اکثرا که میگم ی چیز حدود ۶۰ درصد در نظر بگیرین نه ۹۹ درصد) ولی عکسدار هم کم نیست.
یه سری کشورها نباید بذاری (مگر اینکه خواسته باشند، که بعیده) و الا کلا نگاه نمیکنند، مثلا آمریکا.