(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: قط زنان حقوق دارن؟
مثلا چرا فکر نمیکنین بعضی از دخترام هم خدا رو میخان هم خرما رو؟
خیر. مردان حقوق اجتماعی دارن اونم ۲برابر زنا!!! متقابلا ی سربازی دارن، واقعا برابری می کنه. سر ازدواجم حق تحصیل و اشتغال و مسکن و خروج از کشور و طلاق و ... خیلی راحت از زن گرفته میشه و مهریه ای که عموما هم پرداخت نمیشه و ای کاش که اصلا نباشه، تازه با اینهمه عزت و احترام باید جهازم ببری ....
منظورم از خدا و خرما این بود که طرف هم طبق عقدنامه حقوق زن رو ازش می گیره هم می خواد مهریه خیلی کم باشه، خب پس ی سری از حقوق رو بهش برگردونه، دیگه مجلسیا هم به این نتیجه رسیدن
(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: تفاقا از یکسری جهات ایران برای زندگی کردن خانما شده گلستون. همین که هیشکی کاری بهت نداره میتونی تا اخر عمرت بدون دلیل کار خاصی نکنی خودش آپشن کمی نیست. یه پسر بعد چند سال با اردنگی از خونه نندازنش بیرون، باید هر لقمه ای که سر سفره ی ننه باباش میخوره کلی خفت و خواری بکشه.
به خانواده بستگی داره و وضع مالیش چه برای پسر چه دختر. تو فامیل کم نیستن پسرایی که با زن و بچه طبقه بالای خونه بابا یا یه آپارتمان مستقلِ پدر نشستن، سر ماه کم میارن میرن سراغ باباشون
(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: حتی جهیزیه هم لزوما خود دختر نمیده بابای دختره که میده. ولی پسر باید خونه و ماشین بگیره خودش، خرج عروسی رو بده خودش.
والا ما تو فامیل ندیدیم پسری هزینه مراسم (که من شدیدا مخالفش هستم مخصوصا با وضعیت الان) و خرید و طلا رو خودش داده باشه، همونطور که به دخترا جهاز دادن واسه پسرام اینا رو دادن، تازه کم نیستن کساییکه محل سکونت پسر رو هم تامین کردن (در موارد خیلی کمتر برای دخترام بوده). الان هفته آینده ی عروسی هست که شنیدم ۵۰تومن فقط بابت مراسم هزینه کردن، بنظرم بهتر بود والدین محترم این پولو میدادن پسره خرج اولویتهای دیگه می کرد
(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دختر وظیفه ای که توی فرهنگ سنتی ایرانی واسش تعریف شده، یجورایی اینع که اداره منزلو دارن و اصلا کاری به خرج و مخارج زندگی و چجوری تامین شدنش نداره. یکی از خواهرام خونه داره یکی شاغل. خیلی قشنگ میتونم بگم خونه داری تقریبا ینی پادشاهی. حالا هر کی هر چی میخاد بگه خونه داری سخته.
حالا این وسط ما بین مدرن و سنت گیر کردیم، دخترامون دست به سیاه و سفید نمیزنن، کار هم نمیکنن بعد میگن خارجیا فلان. خب شما هم مثل خارجیا باشین بقیه ش قبوله.
من خودم اگ خانمم شاغل باشه خودم نوکرشم هستم، کارای خونه هم نصف نصف انجام میدیم. قول میدم از اونم بهتر و با سلیقه تر اشپزی کنم. خودم میشم کدبانوی خونه اصلا.
در مورد کار بیرون موافقم، من خودم کار تمام وقت رو ول کردم بخاطر شرایطش، کارای پروژه ای درحد توانم انجام میدم، اما کار خونه و خصوصا بچه اونطوری که شما می فرمایید ساده نیست (دیگه حداقل روزی ۴ساعت می خواد، بچه باشه بیشتر)، امیدوارم با کسی ازدواج کنید که کار تمام وقت (۸ ساعت بدون اضافه کاری + مدت زمان رفت و آمد) داشته باشه و البته به حرفتون پایبند باشید اونوقت می بینید که ساده نیست و البته سلیقه مردا تو کار خونه اصلنم خوب نیست :-))، البته شما از دید خودتون اینا رو می گید کم نیستن مردایی که توقع دارن طرف غیر از مسوولیت خونه کار تمام وقت هم داشته باشه (شاید با همین دید آسون بودن کار خونه و البته پایین بودن سطح درآمدها)، درآمدشم کامل خرج خونه کنه، اگر طلاقی هم بود شما رو بخیر و ما رو بسلامت. در مورد خارج هم بپذیرید که حقوق اجتماعیش به گرد پای مملکت عزیزمون نمی رسه :-))