(۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم که خودکشی ی تصمیم شخصیه مثل همه تصمیم های دیگه. من خودم افسردگی دارم و اوایل اینطور فکر میکردم که من ضعیف ام چون نمیتونم مشکل ام رو برطرف کنم ولی بعدها به این نتیجه رسیدم که همه چیز در اختیار آدم نیست. ب
واقعن نیس . زندگیی همه اونایی م ک دوسشش داشتن دااغون میکنهه . حتا ممکنهه دلیلل خودکشیی اوناام بشهه.
افسردگییم مث همهه بمیاریای دیگه راه درماان داره
(۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: واقعا آدم های افسرده آدم های ضعیفی نیستن و اکثرشون فقط از موضوعاتی که شاید برای بقیه مهم نباشه رنج میبرن (که این دلیل نمیشه که آدم های بی تفاوت رو آدم های قوی تری بدونیم! )
خ خوب مخصصوصن جملهه اخر
(۲۷ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۴۶ ب.ظ)Innocence نوشته شده توسط: ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. بگذار بگویند غیر منطقی یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
فکرر خوبییه ولی از اونجاا کار خرااب میشه ک شرط فرااموش میشهه. ب مرورر انقد حق ب جاانب شددن ادما ک رد میششن از رو همهه فقط ب خاطرر خودخواهیا
مث قضصااوت نکنید ک خوببه ولیی نتیجش شدد این ک بهانهه خیلیاا شد براا قبول نکرردن مسولیت کارراشون
مث دخالتت نکردن ک خوبهه ولی شدهه بهانه فرارر از مسولییت
مسالهه اینه ک ماا تو بهتررین ایده م انقد افرراطی میشیم ک ازشش ی مشکل جدید بسازییم