(۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۸ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: کاش یکی از مانشتی ها موبایل فروشی داشت
بین j6 and j6+ موندم
کسی این مدل گوشی سامسونگرا نداره
بیشتر روی کیفت تصویرشون نگران
اتفاقا روی اطلاعات موبایل فروشا نمیشه حساب کرد.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۷ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: راستشو بخواید یکی از دوستام خواستگارش بهش گفته در طول هفته چن نخ میشکه الان چون دوستم رو میخواد و به سختی بدستش آورده گفته بخاطر تو ترک میکنم الانم نزدیکه دو هفته ای میشه گفته لب نزده از من پرسید من گفتم محاله ترک کنه بعدا باز شروع میکنه الان تو شک افتاده از اون ورم پسره واقعا دوسش داره منم از خودم یه جوری شدم چرا بهش اینطوری گفتم دوستم سرد شده و منم یه جورایی عذاب وجدان گرفتم نمیدونم درست گفتم یا نه
شخصا روی چنین وعده هایی حساب نمی کنم. وضعیت حالِ هر چی طرف هست، همونه.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بعضی دخترا خیلی ساده هستن خدایش ! اینکه یه پسر هر حرفی رو می زنه شما باور می کنید ! اقا پسری که یه عمره داره سیگار می کشه چرا باید یهویی سیگار رو بزاره کنار خب اگه سیگار بد بوده پس قبلا هم بد بوده این حرفا که بعضی پسرا می زنن من به خاطر تو دختر میام فلان کار رو می کنم و بهمان بیشترش ناشی از احساسات گذری و لحظه ای هست بعد از اینکه یه مدت از ازدواج گذشت پسر می ره دوباره دنبال همون علایقی که قبلا داشته
اگر قبلا سیگار می کشیده بازم می کشه ، اگه قبلا دنبال مسایل جنسی بوده بازم حس تنوع طلبیش فعال میشه و میره دنبال همون کارا !
این نظر من پسر که سخت گیرانه به مسائل نگاه می کنم بود !
لابد خریدار داره که چنین وعده هایی داده میشه!
شما برو واقعیت رو بگو. بگو من ۱۰ سال طول میکشه خونه بخرم. ماشین ندارم. کارم ثابت نیست. بعد ببین کدوم دختر قبول می کنه. تازه محکومت می کنن که توی دل دختر رو خالی کردی!
حالا برو براش قصه بگو. آرزوهاتو بگو. خیال پردازیش رو به کار بگیر (یه جورایی از خیال پردازیش برای رسیدن به هدفت سو استفاده کن). برو بگو من برنامه دارم اپل ۲ رو تو ایران بزنم. قراره ۶ ماه از سال اروپا باشم ۶ ماه ایران. خیلی دوست دارم هاوایی برم برای تفریحات. بگو من آسمون جل بودم اما برای
تو میخوام سبک زندگیم رو عوض کنم. خلاصه از احساساتش استفاده کن. میبینی که چقدر اوضاع فرق می کنه! همه موانع میره کنار. همه شروط میشه کشک. حتی طرف خودشو هم برات گول میزنه!