(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۵ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رویت شد. 
بلک عجب آدمی هستی. چیکار میکنی اینجا
باگ مانشتی بلک تو
)
_______
این بود حرفم :
======
یه خانمی اخیرا مسیج میده و خیلی اصرار داره برم ببینمش.
من اوایلش به خیال اینکه طرف یا میخواد سرکار بذاره یا توهم برداشته جدیش نگرفتم.اما الان روو اعصابه خیلی
۲۸ تا مسیج داده و دو بار تماسشو جواب دادم، حرف هایی میزنه که سرو تهش بهم نمیخوره و ۷ تا مسیج بهش پاسخ دادم فقط که یکیش سلام و ایناس.همه چیزم در موردم میدونه(اسم و اینا . . .)
هیچ سیگنال عاشقی ای هم به هیچکس ندادم یا هیچ مدل سیگنالی.تمام سیگنال ها رو خرج خودم میکنم تازه بازم وقت کم میارم.
چیکارش کنم . . .(ازش میترسم) . . .
هر طور فکر میکنم دلیلی نداره برم تببینمش چون حس میکنم یه دردسری پشتش باشه.طرفم نمیگه چه خریه . . .
توی یکی از مسیجا به شوخی گفتم من فقط دیدار دختر خشگل میام.حالا ۵تا از مسیجاش زوم کرده روو خشگلیش 
دختری که خودش اینطوری ابراز علاقه میکنه یه جای کارش میلنگه 
خ راحت حکم میدین!
این موردد خاصو خ کم میدونمم و نظر نمیدم. روش کارششو نمیپسندم .ی بار قاطعع بگین تمامه وبعدم ک ب قولی بللاک هم گزینه دردستترسه.
ولی دخترام انسانن. ینی حق ندارن عاشق شن؟ نمیشه خودشونن ی کنشی داشته باشن؟ همیشه بایدد منتظرر کنشی باشنن تا واکنشی نشون بدن؟
نصف ادمای این ممکلت اگه اولل عاشق بشن کناهکاران؟
اینن همه ادعایی روشفکرری هس ولیی درعمل نشوننی ازش نیس.
حتی اینن موردم(من تاییدش نمیکننم اصلن) ومشابهشش , شایدد ی دلیل مهممش همیین فکراس . از ترسس همین اتهاماا یا هرگز نبایدد بگی یا بگی و بشی ادم مشکلداذر (تازه با رعایتت ادب). چون تو این وضیت جامعه هیچوقت فرصتیی نداشتی راه درستو یادبیگیری یا اگه یادگرفتی فرصت درست اجرا کردننش و نداشتی
بذارینن از ی نسلی یاد بگیریم اول انسانیمم بعد زن یا مرد
پسری که خودش اینطوری ابراز علاقه میکنه یه جای کارش میلنگه 
حالا درست شد؟ والا شما که دختری فکر کن یک پسری این مدلی بیاد ۲۶ تا پیام یهویی بده و زنگ بزنه و مبهم صحبت کنه و حرف توی گوشش نره. نمیگی این پسره یه جای کارش میلنگه؟ شاید باید کلمه "اینطوری" را بولد میکردم سو تفاهم نشه؟
در ضمن جهت اطلاع دوستان همه جای دنیا مثل ایران اقایون اول ابراز علاقه میکنن. ایران و خارج نداره خیلی.
میشه گف شخصی (بدون ذکر جنسیت) ک ب این روشای نادرست روبیاره احتمالن مشکلی داره
ما اونچه نوشت شده میبینیم نه اون ک در ذهن ها بوده
در ضمن جهت اطلاع دوستان همه جای دنیا مثل ایران
معمولن اقایون اول ابراز علاقه میکنن. ایران و خارج نداره خیلی.
و واکنشهای منفیی درایران بیشتر از خ جوامع دیگس