(۰۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: وقتی محمدرضا گلزار نباشی میشوی نفهم برایش
نوشتم کارگر ساده
نوشت م...
خبر از لجاجت خیابان ها
زنبق ها..
خودت را برسان
من خودم خوش قیافه نیستم ولی به یه دختر حق میدم که چهره ام را دوس نداشته باشه. شما هم بیشتر بگرد ایشالا یکی پیدا میشه که واقعا توی چشماش محمدرضا گلزار باشی
اختیار داری محمدرضا گلزار در کشور جهان سوم داشت فیلم بازی می کرد که برقا رفت و محبوبیتش رو باد برد
ولی
شوما که کالای لکسوسی هستی
در بیریتیش کالا مبیا هستی
از گلزار و نزار قبانی رمانتیک تری
دست رو هرکس بزاری
محاااله نه بگه!
خصوصا بخاطر بریتیش کالا مبیا
(۰۶ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۸ ق.ظ)نازنینی نوشته شده توسط: الان شماها که ارشدتون رو از این دانشگاهها گرفتید موفقیتتون تو زندگی نسبت به بقیه که از دانشگاه معمولی سطح۲و۳و... گرفتن بیشتره یا نه؟
بعله مثلا من روزی ۸ ساعت کارگری خط تولید از دانشگاه زیبای سراسری ش....
اخیرا کشف کردم
که دخترا براشون دانشگاه تاپ درس خوندن مهم نیس
بلکه کلاس کاری مهم
و
پول مهمه و البته پول و این نکته بدانی دانی دانی...
مثلا طرف بگه کارگر ساده ساختمانی چقدر رمانتیک هست عرقش از عطر ساویج رمانتیک تر و.... تر هست.
برگردی بری پیشش میگه من خواستگار جراح از دانشگاه جورج واشینگتون دی سی (شایدم سی دی) داشتم نه گفتم
تو چطور اومدی خواستگاری؟
بعد یه مدت می بینی به پسر حاجی انبوه ساز محل بعله رو گفته که از دانشگاه سبزی اباد محله دکتری روباتیک و مکانیک نجومی داره
و خودش الان داره بساز بفروشی می کنه...
دست اخرم این وسط یه پولی گیر تو میاد که تایم های بعد کارت بشینی برای پسر حاجی بازاری انبوه ساز محل تز پایان نامش بنویسی تا فردا بشه افتاب در بیاد باز از زمستان به تابستان تا کارگری نهضت ادامه دارد
(۰۶ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۵۰ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: من دختری که چند سال توی مترو دست فروشی کرده رو به دختری که لکسوس داره ترجیح میدم
من هم دختری رو که کارامازوف های داستایوسکی خونده رو به دختری که گرت گتسبی خونده ترجیح میدم